Cliwe Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Motor je hrozně uřvaný. Už při 110-120km/h je motor hrozně hlučný. Rve to uši Nevíte čím to je? 1.6. 16v 2004 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Tak to podle tohodle popisu pozna jen jasnovidec. Napiš na jakej kvalt tam maš tech 120, potom dělá to i když to vytočíš na místě? Muže to být výfuk, ten silentblok, převodovka bez oleje, co já vím:myslim Citovat
banan1987 Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 mal som nieco podobne na 405ke.. kym som sa rozbiehal nic extra... ale ked som tlacil nad 100km/h tak to hucalo nenormalne.. nakoniec bol na chybe horny silenblok motora.. ale pravdaze moze byt toho dost vela.. treba to riadne pozriet...alebo to nechat na odbornika:D Citovat
Cliwe Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Je to na 5. Otáčky 3800. Víc jak 120 nejezdím protože pak už je to hroznej hluk. Když jsem měnil vzduch filtr, sundaval jsem celé potrubí. Když jsem ho vrátil a \"ohnul\" trochu dolů bylo auto mnohem. tišší . Ale pak jsem s tim hýbal a zase to řve. Nevim jestli to může nějak souviset. Pak už se mi to nepovedlo :-( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 že by špatně dosedal vzduchový filtr?, koukni na to Citovat
Lví-ček Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Řešil jsem něco podobného. Při servisce mi nejspíš zapoměli dotáhnout vruty na krytu vzduchového filtru- měnili vložku. Dotáhnul jsem je a byl klid. Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 silenblok motora horný...skontroluj, ale všetky silenbloky. Citovat
Cliwe Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 silenblok motora horný...skontroluj, ale všetky silenbloky. A co že to dělá horní silenblok? A jak se pozná že je špatný? Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 najlepšie asi ... daj na zdvihák sadni dnu nastartuj , hod tam qvalt a mechanik nech z monter pákou skusi ponatahovat zaradom silenbloky...mechanici vedia o co ide hned budes vediet ci je to silenblok alebo ee Citovat
Cliwe Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 najlepšie asi ... daj na zdvihák sadni dnu nastartuj , hod tam qvalt a mechanik nech z monter pákou skusi ponatahovat zaradom silenbloky...mechanici vedia o co ide hned budes vediet ci je to silenblok alebo ee Je náročná výměna. Dá se to zvládnout v garáži? A kde na netu sehnat? A taky nemám deku pod víkem motoru. [upravil dne 11.3.2011 16:29 Cliwe] [upravil dne 11.3.2011 17:18 Cliwe] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.