Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marcel ma pravdu tak nejak to chodi :cool: Hipiskovi: stav kilimi pozna podle toho ze ju visaje a pristroj mu ukaze kolik je tam gramu a podle toho to doplni + mazivo pro kompresor+ barvivo tod vse pak uz zalezi na stavu tveho auta :roker Jo a ten kratkodoby test co ten pristroj dela (vakuovani) ten ani u mne nepoznal ze mam deravi chladic az ked sme podrobne skoumali z lampou no v tedy jsem uz mel klimu prazdnu kdyz sem to hedali :D Egzistuje jeste jeden test z plinom kteri se po odsati zbitku chladici latky natlakuje asi na 4 atm. a pak se pouzije cichac (pistol) kteri je extremne citlivi na unik daneho pinu. :papa

[upravil dne 14/10/11 21:47 od FIZOLA]

Odesláno

marcel, ved tak to robim, na prve dve minuty dole okna, zatial sa mi ochladi cladiaci okruh a potom hore okna. Len toto je prve auto, ktore s tymto ma problemy, nema s tym problem ani berlingo, ani dacia sandero, ani astra H(vsetko manualne klimy), proste do 5 minut sa uz nepotim. V mojom aute som mal spoteny chrbat aj ked som doma vystupoval. Na jar davam folie, dufam, ze sa to zlepsi.

Odesláno

Fóliami klímu neopraví ale stlmí, zamedzí prehrievanie interiéru od slnečných lúčov.

Čo sa tej klímy týka môžeš mať problém zo snímačom teploty a vlhkosti ktoré sa nachádza pred spolujazdcom za tou mriežkou v okrasnej lište nad odkladacou skrinkou (V Peugeote mi vraveli že keď dajú 407-mi na dia tak to yyhodí poruchu toho snímača pri každom druhom aute).

[upravil dne 16/10/11 23:03 od Judes]

post-27076-14109620246139_thumb.jpg

• O 6 měsíců později...
Odesláno

tak dnes som to rozobral....a chladic klimatizacie v priestore za ventilatorom je uuuplne prehnity...tak co je toto za kvalita, ked 4 rocny chladic sa rozpadne...do slova sa rozpadava...diera ako svet....katastrofa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...