Marcel00 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Takze deravy chladic bolo vidiet na nom aj pricinu diry? chyba materialu alebo kamen... Citovat
Marcel00 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 http://www.perfora.sk/fileadmin/Images/images_1_1/tahokov/kosostvorcove_otvory/MR16x6x1.6x1.jpg inak presne tento mam... este mi par kusov ostalo... rozmer oka 16mmx0,8mm. Hrubka tahokovu je 1mm. ocelovy, povrchovo neupraveny. Takze program na sobotu zabezpeceny [upravil dne 6/4/11 13:07 Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 určitě zoxidovanej... co je tahokov? nooo ze na 4 rocnom chladici bola oxidacia, ktora sposobi jeho prepustanie??? ee. bude to skor vada materialu alebo ten kamen. To by pustali chladice vsetkym s takymto a starsim rocnikom Citovat
merlin99 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Marcel00, ja mam pocit ze kvalita u peugeotu hlavne v tomto isla tak dole, ze verim ze to moze byt aj zaoxidovane... videl som ten chladic vytiahnuty... Okrem toho nikdy nevies v akych breckach to auto premavalo, solenie mam pocit ze tym chladicom nepomaha , ale kamienky tiez nie :-D Tahokov mam uz od vymeny a na zimu s jemnejsie, aj ked som debil zabudol vymenit a teraz lutujem, uz tam mam par triafancov:( Citovat
merlin99 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 a není lepší jezdit tankem no ja som priatelke povedal ze ma jej foter zabezpecit BVP-1 (http://sk.wikipedia.org/wiki/BMP-1 , konkretne BMP-1KŠM ) ak ju chce mat na cestach na svk v bezpeci:-D [upravil dne 6/4/11 14:29 merlin99] Citovat
John_Ice Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 vím co je BVP neboli u nás i OT [upravil dne 7.4.2011 12:45 John_Ice] Citovat
dodo407sw Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 pricina ze VRAJ vela musiek na nom bolo a ked tam hniju zacnu narusat strukturu a potom uz len kus vody alebo maly kamienok staci a uz sa to prederavi.. ale asi aj kamienok bude, lebo ze VRAJ je ta diera velka Citovat
dodo407sw Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 tak tak pre tote sproste muchy pridem o 300E Citovat
John_Ice Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 a proto je lepší když narazí na sklo a hlava prolítne prdelí Citovat
skorpion Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 Tak se přidávám s klimatizací. Minulý srpen, když jsem si auto přivezl, chladila dobře. Teď během léta začala blbnout. Málo chladila a každá zóna chladila jinou teplotou ( i když neměla). Takže servis a to rovnou Peugeot-servis. Tam mi řekli, že jsem spíš zhýčkaný ze 406tky, kde byla poctivá \"mrazničková\" klima a že se mi to spíš jenom zdá, ale koukli se na to. Po servisu mi řekli, že byl hrozně špinavý kabinový filtr a že dali do klimy barvivo. Za 14 jsem tam byl znovu, tam mi řekli, že je pravděpodobně děravý chladič, takže vyměnit. Koupil jsem nový chladič, oni ho namontovali a všechno fungovalo v pohodě. Jenže přišel jeden (v tomto létu neobvyklý) teplejší den a klima najednou jakoby nestačila stíhat chladit. Jednoduše chvíli chladí, třeba 5 minut a pak jde teplota toho vzduchu nahoru až se zastaví na teplotě přibližně stejné jako teplota venkovní. A takhle je to každý teplejší den. Prostě mi to připadá jako kdyby se klima neuchladila a přehřívala se nebo něco takového. Tentokrát mi v Peugeotu řekli, že si s tím nevědí rady a že mám zajet do servisu, kde se specializují na klimatizace a mají speciální přístroje. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli by někdo neporadil na co se zaměřit a co zkontrolovat, případně jestli víte o nějakém spolehlivém klimaservisu v Praze nebo v okolí. Ještě bych zmínil že před pár měsíci jsem měl takovou nepříjemnost, že jsem na rovné silnici projížděl v noci \"vesnicí\" s počtem domů asi tak 8, kde měli naprosto neoznačený vysoký černý asfaltový příčný práh, který byl široký jako celé auto. Projížděl jsem asi osmdesátkou a ten hrb jsem vůbec neviděl (kdyby tam byl alespoň nějaký barevný pruh) a tudíž jsem ho bez brždění vzal a celou jeho šířku ( takže nějaké 4 metry) jsem přelétl a za ním jsem se zapíchl čumákem do silnice. Odnesl to naštěstí jen rámeček SPZ a samotná SPZ je asi o 4 mm ubroušená, narazník je naštěstí nedotčený a spodní kryt motoru je také v pořádku. Schválně jsem se otočil a jel se podívat, jestli je to značené, ale nebylo, ani značkou ani barevně. Nejspíš ho tam měli nově a ještě nebyl dodělaný. Nejdřív jsem to chtěl hlásit kdyby náhodou s tím autem přeci jen něco bylo, jenže jsem si řikal, že by to stejnak kvůli té rychlosti smetli ze stolu, přestože i v padesátce by to bylo o auto. A tak jsem si nedávno na to vzpomněl a napadlo mě, že ta klima vlastně začala zlobit asi 4 týdny po tomto letu, tak jestli se s tím něco nestalo. Jinak k tomu chladiči. Je pravda, že na 406 byl opravdu poctivý velký chladič klimatizace se silnými stěnami. Tady když jsem měl ten chladič v ruce, připadalo mi to jako když je z papíru. Tenoučký chladič z tenoučkého hliníku skoro nic nevážil. Kluk v servisu mi právě řikal, že tohle je jedna ze slabin 407, že na tu slabostěnnost chladiče ty auta doplácejí a často to odchází. Prostě agresivní sůl chladič naruší a pak i malý kamínek ho zničí. Citovat
dodo407sw Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 preto si namontuj tahokov aby si ho opat nerozbil... skus ist do firmy a nech ti natlakuju celu sustavu a aj farbivo... mozno ze mas unik nie z chladica alebo niekde inde... potom este je jedna (horsia) moznost ze sa ti pokazila klapka miesania vzduchu *myslim ze je to spravny nazov* a to je hosrie, lebo je to drahe a treba celu pristrojovku von... zasekuju sa v tom klapky a potom je problem ze moze ist z oboch fukarov rozne teploty... [upravil dne 4/10/11 21:37 od dodo407sw] Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Zdar lidi. chladic klimy je jako prvni . Druhy je stlaceneho vzduchu a posledni je na vodu ja sem mel ten sami problem a tak vypadala diagnoza krasny den Citovat
hipisko Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 na kolko barov ma byt klima natlakovana? Diagnostika mi pise, ze ju mam natlakovanu na 5 barov. Neviem, ci to je ok, alebo sa treba na to pozriet? Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Zdar hpisko. tlak v klime je vzdy jiny zalezi na okolni teplote su na to tabulky pri akej teplote je aky tlak no pri provozu klimi se muze tlak pohybovat az k 20 atm. Citovat
hipisko Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 ok, bolo tak 10 stupnov a klima vypnuta...:-) Podla coho vedia servismani, co plnia klimu, v akom stave je klima a kolko treba doplnit? V lete, ked boli horucavy nad 30, tak mala klima problem vychladit auto(folie na oknach este nemam), proste za pol hodinu som mohol mat v aute tak 25 stupnov, aj ked bola klima nastavena na max a interna cirkulacia. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 no ak si mal v aute 60 stupnov pri nastupeni, tak ta polhodina je real. mysli na to ze mas cierne auto, vsetko je rozpalene a teplo je neustale odovzdavane do priestoru. optimalne je po nastupeni auto chvilu vyvetrat pocas jazdy a potom zavriet okna. myslim si ze do polhodiny sa dostat na 25 stupnov pocas letnych horucav jev poriadku. neviem vsak ako si to meral. Pocitova teplota je vzdy vyssia ako ta realna, takze zdanie klame... staci aby ti na telo prazilo slnkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.