dodo407sw Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 neviete niekto poradit co moze byt z klimou? 2 krat v priebehu mesiaca som ju dal naplnit (2x50E) z tym ze ju aj preskusali ci tesni a vsetko bolo ok a aj tak mi vyfucala... pozerali aj z UV lampou a nenasli nic kde by mohla ujst... kompresor zapne aj chladila ale asi iba tyzden a bola fuc.. dik za postrehy [upravil dne 12/3/11 10:20 dodo407sw] Citovat
marko306 Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 deravý chladič, tam to nezbadá nikto Citovat
dodo407sw Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 a som pozeral na nahradne diely a som nasiel chladic na klimu a intercooler... ktore to je... asi na klimu, ale co je potom intercooler? Citovat
marko306 Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 intercooler je medzichladič vzduchu do motora Citovat
dodo407sw Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 aha... ok zas som o nieco mudrejsi Citovat
godzilaTO Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 ten isty problem...uz to bude rok... diera moze byt pod pristrojovkou..... Citovat
merlin99 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 ten isty problem...uz to bude rok... diera moze byt pod pristrojovkou..... smekám pred tvojou vydrzou, bez klimy som bol vdaka chladicu 3 tyzdne a nadaval som kazdou minutou ked bolo nad 20 celsia... Citovat
dodo407sw Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 ten isty problem...uz to bude rok... diera moze byt pod pristrojovkou..... a kde konkretne??? ak vies... Citovat
godzilaTO Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 praveze neviem....este sme to nerozoberali..moze byt hocikde...ale ze moze byt na tom celom ustrojenstve niekde dierka...alebo je tam nejaky ventil ktory sa dokaze doj..t....fakt neviem..pomoze len pristrojovka dole a pozriet...samozrejme ak si mal nalnane aj s farbivom tak to mas hned lahsie...pozriete s UV lampou merlin velmi rad by som to mal funkcne...ale musim pockat...su dolezitejsie veci ..:D Citovat
merlin99 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 preco ides hned rozoberat pristrojovku? mali ste vonku chladic klimy? tolko k UV: ani s UV to nevedeli zistit kde to presne unika...az ked vytiahli von chladic, natlakovali, potom zistili kde cca. je problem... godzilaTO: no vsak ja chvalim tvoje sebazaprenie a doslednost kedze si davas priority. Citovat
godzilaTO Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 myslis ze sa mam teda skusit zamerat na chladic???lebo ako som pisal ze pozerali mi to v nemecku a nikde nenasiel nic...no skusim sa na to zamerat aten chladic ked tak a potom budeme mudrejsi....dikes za radu.. merlin99: vdaka Citovat
Marcel00 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 ja by som ho natlakoval na potrebny tlak a v systeme ponechal manometer... po par hodinach uvidis ci klesol tlak. do naplne sa zvykne pridavat chemicka latka ktoru je vidiet pod UV lampou. s naplnou castejsie sa dava tusim aj zelena chemikalia a hned vidis netesnost... ak to v systeme nemas nech ti to daju, avsak zbytocne platis dalsiu napln, ale tak najlepsie netesnost najdes. [upravil dne 9/3/11 20:07 Marcel00] Citovat
merlin99 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Marcel00: to uz skusali, aj u mna vtedy a nepomohlo. godzillaTo: stlaceny vzduch, zistit kolko je tam normalne tlak, natlakovat vzduchom kusok nizsie, zobrat neaky rozprasovac vody /par centov v ikea alebo tak/ a pokropit s tym chladic spredu poriadne.... V horsom pripade budes len pocut ze to sici z chladica, v lepsom budes aj vidiet kde to pripadne bublinkuje ;-) Jednoducha a lacna metoda ktora by nemala sposobit myslim ziadnu skodu. Ak neprides nato kade to sici, radsej vypustit ten vzduch zo systemu pred nastartovanim... Btw. vytiahnut chladic netrva zase az tak dlho... a s natlakovanim a vymenou a testom 1,5 hodiny kde testovanie tlakove bolo 0,5 hodiny kde masina odpocitavala... Zabudol som predtym napisat, ze ten moj chladic bol podla vyjadrenia technika praskly z vnutornej strany (od motora) a mozno preto s UV nic nenasiel... Osobne by som najskor skusil poriesit ten chladic... jazdis dost a kamienky su svine, co dokazu zo sklom, dokazu aj s tenuckou stenou chladica z AL-liatiny.... [upravil dne 9/3/11 20:23 merlin99] Citovat
Marcel00 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 no ked to natlakujes vzduchom pokrop to jarovou penou. ta ti odhali aj najmensi unik a bublinky o sebe daju coskoro vediet tiez to tipoujem na chladic. mozno si aj nejaky kamienok chytil donho... Citovat
fifi Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 a ktorý je ten chladič vlastne? však vpredu sú dva...jeden normál na motor a na ľavej strane je intercooler...či? Citovat
Judes Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 a ktorý je ten chladič vlastne? však vpredu sú dva...jeden normál na motor a na ľavej strane je intercooler...či? Chladič stlačeného vzduchu (intercooler) je ten užší s pohľadu keď stojíš pred autom tak na pravo. Ďalej tam máš ešte dva chladiče za sebou jeden je pre chladiacu kvapalinu motora a ten druhý je chladič klimatizácie. Citovat
fifi Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Dík chlapi intercooler viem ktorý je ten je vľavo ale nevedel som že tie zvyšné dva sú za sebou..a ktorý je v predu? klímový? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.