Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviete niekto poradit co moze byt z klimou?

2 krat v priebehu mesiaca som ju dal naplnit (2x50E) z tym ze ju aj preskusali ci tesni a vsetko bolo ok a aj tak mi vyfucala... pozerali aj z UV lampou a nenasli nic kde by mohla ujst... kompresor zapne aj chladila ale asi iba tyzden a bola fuc..

dik za postrehy :)

[upravil dne 12/3/11 10:20 dodo407sw]

Odesláno
ten isty problem...uz to bude rok...

diera moze byt pod pristrojovkou.....

smekám pred tvojou vydrzou, bez klimy som bol vdaka chladicu 3 tyzdne a nadaval som kazdou minutou ked bolo nad 20 celsia...

Odesláno

praveze neviem....este sme to nerozoberali..moze byt hocikde...ale ze moze byt na tom celom ustrojenstve niekde dierka...alebo je tam nejaky ventil ktory sa dokaze doj..t....fakt neviem..pomoze len pristrojovka dole a pozriet...samozrejme ak si mal nalnane aj s farbivom tak to mas hned lahsie...pozriete s UV lampou

merlin velmi rad by som to mal funkcne...ale musim pockat...su dolezitejsie veci ..:D:D

Odesláno

preco ides hned rozoberat pristrojovku? mali ste vonku chladic klimy? tolko k UV: ani s UV to nevedeli zistit kde to presne unika...az ked vytiahli von chladic, natlakovali, potom zistili kde cca. je problem...

godzilaTO: no vsak ja chvalim tvoje sebazaprenie a doslednost kedze si davas priority.

Odesláno

myslis ze sa mam teda skusit zamerat na chladic???lebo ako som pisal ze pozerali mi to v nemecku a nikde nenasiel nic...no skusim sa na to zamerat aten chladic ked tak a potom budeme mudrejsi....dikes za radu..

merlin99: vdaka ;):D

Odesláno

ja by som ho natlakoval na potrebny tlak a v systeme ponechal manometer... po par hodinach uvidis ci klesol tlak.

do naplne sa zvykne pridavat chemicka latka ktoru je vidiet pod UV lampou.

s naplnou castejsie sa dava tusim aj zelena chemikalia a hned vidis netesnost...

ak to v systeme nemas nech ti to daju, avsak zbytocne platis dalsiu napln, ale tak najlepsie netesnost najdes.

[upravil dne 9/3/11 20:07 Marcel00]

Odesláno

Marcel00: to uz skusali, aj u mna vtedy a nepomohlo.

godzillaTo: stlaceny vzduch, zistit kolko je tam normalne tlak, natlakovat vzduchom kusok nizsie, zobrat neaky rozprasovac vody /par centov v ikea alebo tak/ a pokropit s tym chladic spredu poriadne.... V horsom pripade budes len pocut ze to sici z chladica, v lepsom budes aj vidiet kde to pripadne bublinkuje ;-) Jednoducha a lacna metoda ktora by nemala sposobit myslim ziadnu skodu. Ak neprides nato kade to sici, radsej vypustit ten vzduch zo systemu pred nastartovanim...

Btw. vytiahnut chladic netrva zase az tak dlho... a s natlakovanim a vymenou a testom 1,5 hodiny kde testovanie tlakove bolo 0,5 hodiny kde masina odpocitavala...

Zabudol som predtym napisat, ze ten moj chladic bol podla vyjadrenia technika praskly z vnutornej strany (od motora) a mozno preto s UV nic nenasiel... Osobne by som najskor skusil poriesit ten chladic... jazdis dost a kamienky su svine, co dokazu zo sklom, dokazu aj s tenuckou stenou chladica z AL-liatiny....

[upravil dne 9/3/11 20:23 merlin99]

Odesláno

no ked to natlakujes vzduchom pokrop to jarovou penou. ta ti odhali aj najmensi unik a bublinky o sebe daju coskoro vediet :)

tiez to tipoujem na chladic. mozno si aj nejaky kamienok chytil donho...

Odesláno
a ktorý je ten chladič vlastne? však vpredu sú dva...jeden normál na motor a na ľavej strane je intercooler...či?

Chladič stlačeného vzduchu (intercooler) je ten užší s pohľadu keď stojíš pred autom tak na pravo.

Ďalej tam máš ešte dva chladiče za sebou jeden je pre chladiacu kvapalinu motora a ten druhý je chladič klimatizácie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...