lampa Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 maji pri dalkovych svitit i potkavaci nebo pouze dalkove - mam takovy pocit ze dalkove mi malo sviti obe zarovky jsou H7, cira optika Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 pokud jsou H7cky tak sviti na dalkovy obe - to snad vidis kdyz zapnes svetla a jdes se podivat ne ? u H4ek se potkavaci vlakno vypina a sviti jen dalkovy Zkus dat lepsi zarovky, treba osram silverstar nebo podobne, ty maji mit o asi 20% svetla vic pri stejnych wattech ( 55W) Citovat
Proky Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Já mám dálkový a potkávací samostatně (2 žárovky) Mám tam H4, a když zapnu dálkový tak mi potkávačky svítí taky. Citovat
lampa Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 no ja mam prave taky 2 zarovky, ale h7 a sviti pouze bude dalkove nebo potkavaci, takze prave me zajima kde je chyba elektrika vypada ze je v poradku, ale nevim, vedou tam takove tenke dratky, k tem zarovkam, tak mam trochu strach, to prepojit ;( Citovat
Proky Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 A kouknul jsi se jestli není něco v elktrických zapojení. A předtim ti svítili obě nebo každá zvláš?? Citovat
lampa Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 ja to auto uz tak koupil, tak prave me to zarazilo ze to sviti tak malo na dalkove - potkavaci sviti vice nez dalkove Citovat
Proky Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Já abych řek pravdu tak nevim jestli mi dálkový svítí míň nebo víc protože mám ještě přídavný, ale co vim tak že mi svítí oboje naráz Citovat
AKCZ Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 U H7 maji sviti obe naraz .. pokud ne je nekde chyba.. a rozhodne 306ky maji velice dobra dalkova svetla co se tyce svitivosti dle mych zkusenosti Citovat
Capy Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 lampa co to tam máš za obrázek to je 3dvéřová 306 sedan?No toto:oAle hezká! Citovat
vector Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem lampa maji pri dalkovych svitit i potkavaci nebo pouze dalkove - mam takovy pocit ze dalkove mi malo sviti obe zarovky jsou H7, cira optika Každopádně oboje to jsou H7 a mají svítit uplně stejně, (pokud jsou stejné žárovky) jen světlo míří jinam. Citovat
lampa Odesláno 27. květen 2005 Autor Odesláno 27. květen 2005 no na potkavacich mam takovy plechovy hajzl aby to svilo min (asi), ale jde to to jestli maji svitit oboji nebo pouze jeden typ svetel (bud dalkove nebo potkavaci nebo oboji najednou) Citovat
Swallow Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Ten plechovej hajzl je clonka, která z toho dělá tlumená světla, jelikož H7 jsou pouze jednovláknové žárovky.U 406 při dálkových svítily obě žárovky, při tlumených jen ta se clonkou, předpokládám, že to bude stejné.Mimochodem, lze vyměnit u 306 r.v.98 pouze světla za světla s čirou optikou nebo se musí udělat i jiné úpravy?Řekl bych, že ta světla jsou tvarově i rozměrově stejná. Citovat
AKCZ Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Tak jeste jednou pro Lampu Pri tlumenych sviti jen jedna z tech dvou H7cek a pri dalkovych sviti obe naraz tzn. tlumena vubec nezhasinaji a jen se k nim pridavaji dalkova.. PS: Dalkova jsou blize ke stredu .. tlumena blize k blinkram Citovat
lampa Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 tak to jsem mel na tom aute spatne, je pravda ze tam byla menena optika za cirou, takze je mozne ze tam nekde soudruzi z francie (resp. cesti odbornici) udelali chybu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: Proky Já mám dálkový a potkávací samostatně (2 žárovky) Mám tam H4, a když zapnu dálkový tak mi potkávačky svítí taky. cože tam máš? v každým světle dvě H4 ???? to je ale kravina při čiré optice svítí obě H7 na dálková najednou Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: lampa tak to jsem mel na tom aute spatne, je pravda ze tam byla menena optika za cirou, takze je mozne ze tam nekde soudruzi z francie (resp. cesti odbornici) udelali chybu. milý majiteli 306ky, chybu udělal ten trouba, co tam namontoval světlomety s čirým plexi místo rastrovaných. čiré lampy jsou na dvě H7 a s rastrem jsou na jednu H4. světla jsou montážně stejná, konektor pro zapojení taky. Pokud chceš aby ti to svítilo správně, tak musíš dát buďto jiný přepínač pod volant (respektive ho předělat) nebo a to jsem dělal já, přidat jedno spínací relátko, aby to tu první potkávací žárovku nechalo při dálkových svítit. [upravil dne 20.6.05 minimaxa] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: Swallow Ten plechovej hajzl je clonka, která z toho dělá tlumená světla, jelikož H7 jsou pouze jednovláknové žárovky.U 406 při dálkových svítily obě žárovky, při tlumených jen ta se clonkou, předpokládám, že to bude stejné.Mimochodem, lze vyměnit u 306 r.v.98 pouze světla za světla s čirou optikou nebo se musí udělat i jiné úpravy?Řekl bych, že ta světla jsou tvarově i rozměrově stejná. ta světla jsou montážně naprosto schodná. ale musí se upravit zapojení právě tady zmiňovaného svícení obou H7 najednou, tak jak jsem psal výše Citovat
lampa Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 delali to soudruzi v peugeotu v cr, takze to asi udelali spravne ,ze jinak tenhle problem me uz netizi, nebot jsem vymenil 306 za 406 tam uz to sviti tak jak ma Citovat
Proky Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 To minimaxa: mám čirou optiku a mám v nich H4 a zatim mi to jako kravina nepřijde, je to takhle dotažený z Německa a nic jsem s tim zatim nedělal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.