Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

pokud jsou H7cky tak sviti na dalkovy obe - to snad vidis kdyz zapnes svetla a jdes se podivat ne :D ? u H4ek se potkavaci vlakno vypina a sviti jen dalkovy

Zkus dat lepsi zarovky, treba osram silverstar nebo podobne, ty maji mit o asi 20% svetla vic pri stejnych wattech ( 55W)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

no ja mam prave taky 2 zarovky, ale h7 a sviti pouze bude dalkove nebo potkavaci, takze prave me zajima kde je chyba

elektrika vypada ze je v poradku, ale nevim, vedou tam takove tenke dratky, k tem zarovkam, tak mam trochu strach, to prepojit ;(

Odesláno

Já abych řek pravdu tak nevim jestli mi dálkový svítí míň nebo víc protože mám ještě přídavný, ale co vim tak že mi svítí oboje naráz

Odesláno
Napsán autorem lampa

maji pri dalkovych svitit i potkavaci nebo pouze dalkove - mam takovy pocit ze dalkove mi malo sviti

obe zarovky jsou H7, cira optika

Každopádně oboje to jsou H7 a mají svítit uplně stejně, (pokud jsou stejné žárovky) jen světlo míří jinam.

Odesláno

no na potkavacich mam takovy plechovy hajzl aby to svilo min (asi), ale jde to to jestli maji svitit oboji nebo pouze jeden typ svetel (bud dalkove nebo potkavaci nebo oboji najednou)

Odesláno

Ten plechovej hajzl je clonka, která z toho dělá tlumená světla, jelikož H7 jsou pouze jednovláknové žárovky.U 406 při dálkových svítily obě žárovky, při tlumených jen ta se clonkou, předpokládám, že to bude stejné.Mimochodem, lze vyměnit u 306 r.v.98 pouze světla za světla s čirou optikou nebo se musí udělat i jiné úpravy?Řekl bych, že ta světla jsou tvarově i rozměrově stejná.

Odesláno

Tak jeste jednou pro Lampu :)Pri tlumenych sviti jen jedna z tech dvou H7cek a pri dalkovych sviti obe naraz tzn. tlumena vubec nezhasinaji a jen se k nim pridavaji dalkova..

PS: Dalkova jsou blize ke stredu .. tlumena blize k blinkram

Odesláno

tak to jsem mel na tom aute spatne, je pravda ze tam byla menena optika za cirou, takze je mozne ze tam nekde soudruzi z francie (resp. cesti odbornici) udelali chybu.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Proky

Já mám dálkový a potkávací samostatně (2 žárovky) Mám tam H4, a když zapnu dálkový tak mi potkávačky svítí taky.

cože tam máš? v každým světle dvě H4 ???? to je ale kravina :D

při čiré optice svítí obě H7 na dálková najednou

Odesláno
Původně zaslal: lampa

tak to jsem mel na tom aute spatne, je pravda ze tam byla menena optika za cirou, takze je mozne ze tam nekde soudruzi z francie (resp. cesti odbornici) udelali chybu.

milý majiteli 306ky, chybu udělal ten trouba, co tam namontoval světlomety s čirým plexi místo rastrovaných. čiré lampy jsou na dvě H7 a s rastrem jsou na jednu H4. světla jsou montážně stejná, konektor pro zapojení taky. Pokud chceš aby ti to svítilo správně, tak musíš dát buďto jiný přepínač pod volant (respektive ho předělat) nebo a to jsem dělal já, přidat jedno spínací relátko, aby to tu první potkávací žárovku nechalo při dálkových svítit.

[upravil dne 20.6.05 minimaxa]

Odesláno
Původně zaslal: Swallow

Ten plechovej hajzl je clonka, která z toho dělá tlumená světla, jelikož H7 jsou pouze jednovláknové žárovky.U 406 při dálkových svítily obě žárovky, při tlumených jen ta se clonkou, předpokládám, že to bude stejné.Mimochodem, lze vyměnit u 306 r.v.98 pouze světla za světla s čirou optikou nebo se musí udělat i jiné úpravy?Řekl bych, že ta světla jsou tvarově i rozměrově stejná.

ta světla jsou montážně naprosto schodná. ale musí se upravit zapojení právě tady zmiňovaného svícení obou H7 najednou, tak jak jsem psal výše :P

Odesláno

delali to soudruzi v peugeotu v cr, takze to asi udelali spravne ,ze :D

jinak tenhle problem me uz netizi, nebot jsem vymenil 306 za 406 :) tam uz to sviti tak jak ma ;)

Odesláno

To minimaxa: mám čirou optiku a mám v nich H4 a zatim mi to jako kravina nepřijde, je to takhle dotažený z Německa a nic jsem s tim zatim nedělal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...