stefano Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Nechcel som postup opakovať po Jedesovi, lebo sme to tu už preberali niekoľko krát. Keďže sa Ti to podarilo odstrániť, tak to ber ako malý darček k Vianociam. Citovat
libaplodik Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Jen taková otázečka. Pořád ovzdušňuji a za týden to samé,olej mi neustále vytéka vrchním dolejvacím víčkem u 2.0 HDI 2004 100KW. Co by se stalo kdybych tu dírečku zaslepil ??? Nebo druhá možnost dát do té dírky hadičku jakoby přepadovou a odvést jí do flašky,abych v garáži nemusel pořád vitírat. Díky Citovat
Judes Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 To znamená že v okruhu je stále vzduch, alebo máš nízku hladinu servo oleja v tom nalievacom hrdle a nasaje si to vzduch. Citovat
JJano Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Ahojte! Kvapká mi olej zo serva od remenici. Ake tesnenie alebo simering tam ide? 1,6 HDi Ďakujem Citovat
autocross Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Tak jsem přátelé do serva nalil olej (náhodou, nebyl to záměr jako nějakej zázračnej přípravek, kterej to opraví) Cyclo - Power steering fluid a servo přestalo pěnit a vyhazovat olej! Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Ahojte! Kvapká mi olej zo serva od remenici. Ake tesnenie alebo simering tam ide? 1,6 HDi Ďakujem neopravuj to, kup jiné čerpadlo--když to tudy teče, je čerpadlo zralé na celkový repas Citovat
JJano Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 neopravuj to, kup jiné čerpadlo--když to tudy teče, je čerpadlo zralé na celkový repas len teraz sa to pokazilo, namotal sa na remenicu kúsok z klinového remňa a asi poškodil simering. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.