Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ja to zkousel taky,pridrzel 3vteriny a v lete to bylo dobry,hladina stala,ale ted v zime mi to porad peni.Staci,kdyz jen nastartuji a uz to peni.Takze mam odvzdusnit,dolit,odvzdusnit a dolit?Ale co kdyz to bude porad penit?Tak tu hladfinu ani neuvidim.Uz mam z toho nervy.Auto je super,jezdi bez problemu,ale tady to me stve.A jaky servo olej tam lijete?diky jeste za rady.:papa Fifi,muzes sem hodit foto,jakou eskapasku jsi menil?abych se na to taky mrknul.Treba je to taky tim.Diky ti

[upravil dne 5/3/11 14:47 hořa]

skontroluj si tento spoj, pozor ak, tak kvapká iba keď hýbeš volantom.....chlapi skontrolovať celý okruh, či niekde neuniká hydra, poriadne na viac krát odvzdušniť a doliať hydru nad rysku max a na 99 percent máte po probléme

post-19848-14109615929052_thumb.jpg

[upravil dne 6/3/11 08:46 fifi]

[upravil dne 6/3/11 08:49 fifi]

Odesláno

Ahoj, nevšiml jsem si že jste tu začali řešit posilovač řízení a vložil jsem dotaz do sekce servis, budiž. Ale chci se ještě zeptat jak se to servo odvzdušňuje???

Odesláno

to geos:

nalej potrebne mnozstvo do serva, nechaj bezat motor a 10x dolava a doprava toc volantom az na doraz v klude a v pohode. priebezne kontroluj vysku hladiny. ak sa hladina ustali tak to priebezne pocas tyzdna este kukni hladinu a malo by to byt ok.

aspon tak som tu v niektorych vlaknach vycital...

[upravil dne 6/3/11 11:10 Marcel00]

Odesláno
to geos:

nalej potrebne mnozstvo do serva, nechaj bezat motor a 10x dolava a doprava toc volantom az na doraz v klude a v pohode. priebezne kontroluj vysku hladiny. ak sa hladina ustali tak to priebezne pocas tyzdna este kukni hladinu a malo by to byt ok.

aspon tak som tu v niektorych vlaknach vycital...

[upravil dne 6/3/11 11:10 Marcel00]

Ahoj díky za radu. Takže nádobka je při tom točení volantem bez víčka rozumím tomu správně?

A co myslíš to jak mi ta kapalina vyexpanovala přes zavřené víčko to je čím?

Odesláno

ak to bolo spenene tak ti to natahuje vzduch (male mnozstvo kvapaliny ktoreho dovodom moze byt netesnot)

a precepravanim kvapaliny so vzducho to spenilo. inak servo nema dovod vytlacit kvapalinu. dost vela sa pise

aj v tomto vlakne od zaciatku a tkatiez je hodne o tom aj tu:

Odesláno

Nikde jsem tam nenašel rysku kolik tam má být toho oleje. Když odšroubuju víčko žádný olej tam nevidím, jen nějakou umělou mřížku ( asi filtr ) která ani nejde vytáhnout. Takže po kolik má být ten olej prosím vás?

Odesláno

ake mas servo? mechanicke ci elektricke ?

podla toho sitka co spominas predpokladam ze mechanicke a ak mas teda mechanicke,

tak na nadrzke by mala byt vidiet riska MAX.

ak elektricke tak na viecku je tycka a na nej mas tie risky

Odesláno

Marcel00 Mortis má 1.6HDi a má nádržku na servoolej a pod víčkom len sýtko, na 2.0HDI je nalievacie hrdlo a víčko s plastovou odmerkou.

Odesláno

cize co vyplyva z odpovede? dal som mu odpoved na jeho dotaz spravne ci ? :roll

nech ma cokolvek, odpoved bol viac menej univerzalna pre kohokolvek a akykolvek typ serva ci? :super

ak som sa mylil tak ma opravte.

v jeho konkretnom pripade som v mojej odpovedi predpokladal ze ma nadrzku a teda zrejme mechanicke servo

[upravil dne 6/3/11 21:19 Marcel00]

Odesláno

na nadrzke z vonka tiez neni ?,

potom jedine ked pockas na niekoho kto ma take iste servo ako ty. j

a mam ine ako ty a teda aj inu rysku ktora je na vrchnaku.

takze viac neviem pomoct. ale nechce sa mi verit ze na nadrzke nieje vidiet

MAX a MIN tak ako na nadrzke od brzdovej kvapaliny alebo chladiacej zmesy.

dolezite vsak je aby si v tej nadrzke tu kvapalinu mal, nech je v akejkolvek vyske, nakolko

cela hydraulika riadenia je pod nadrzkou. to maximum je potrebne asi dodrzat kvoli roztaznosti

v extremnom teple aby sa nepreliala kvapalina cez vrch nadrzky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...