Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zrovna pred 2 tyzdnami mi servisovali servo :) bo uz som mal ruky jak Stallone. Zacalo to zasekavanim pri toceni dolava volantom a postupne sa to zhorsovalo. Servo klapalinu som mal z nadrzky fuc. Servisak mi to preplachol, doplnil, odvzdusnil, zase doplnil, ..., zaplatil som 40e a teraz to ide super.

Odesláno

Podle toho, co tam píšou, tak by se ryska max měla někde najít. Bohužel nemám 1.6HDI, takže nemám kde hledat. Není někde na boku nádržky?

[upravil dne 11/3/11 13:04 HonzaZ]

Odesláno

Súhlasím s fifi, problém býva cez cez zimu.

A ešte ku tomu sýtku v nádržke, aké ho máte hlboké? Podľa toho čo som z obrázkov vykukal pravdepodobne postačí keď je hladinu oleja vidno v tom sýtku.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

vyhod sitko a nebudes ho vidiet... vdaka tomu nadobudnes pocit ze mas kvapaliny dost :D:D:D

kazdopadne tie kvapaliny su termodynamicky stale, takze tam pes zakopany nebude. pokial teda pouzijete

predpisanu kvapalinu urcenu do tohoto serva...

• O 5 měsíců později...
Odesláno

zdar chlapi, mám stejný problém skvrna pod autem, doliju do serva, ovzdušním cca 10x levo a 10x pravo. po vypnutí motoru to začne prosakovat přes víčko a zase dolejvám a dolejvám, koukám že se to stává hlavně přes zimu nějaké rady co by pomohly. předem díky.

Odesláno

bobes84 vitaj tu na fóre/klube.

Napíš si do popisu čo máš za auto, motorizáciu a rok výroby, do budúcna.

Ak máš 407 2.0 HDI tak tam nelej olej tak 2 až 3 cm nad risku MAX a odvzdušni tak ako si to robil, točením do jednej a druhej strany. Mne sa to odvzdušňovalo dosť ťažko keď som len točil a potom som to robil tak že po natočení na doraz som chvíľku počkal a až potom som točil na druhú stranu. Postup som opakoval asi tri krát z nejakým časovým odstupom aby sa olej ustálil keď už bol raz spenený. Potom už len občas skontrolovať hladinu oleja v serve hlavne pred zimou aby bola nad ryskou MAX tie 2-3 cm.

Auto budem mať tretiu zimu a odvtedy je všetko OK.

Odesláno

No ja mam prave v zime pokoj. Mne to vrzga sem-tam v lete.

Mam taky pocit, ze sa mi to cerpadlo prehrieva a v lete je ten olej ako voda a preto straca svoje vlastnosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...