Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to je sice pravda ale takhle by se tu mohlo dohadovat donekonečna :-D což je si myslim zbytečne protože ma každy svuj nazor...

Mimochodem jeto sice nahoda ale mame stejne jak jmeno tak prakticky přijmeni, ale to jen že mě to překvapilo

Odesláno

ja jazdím 13 rokov, mesto a dediny predpisovo, nie kvôli fízlom ale deckám, ktoré ti môžu vbehnúť do cesty. Hypoteticky sa môže stať, že aj v 50 km/h niekoho zabijem, hoci si to neviem predstaviť (a hlavne nexcem), určite by som mal ale menšie výčitky svedomia ako keby som šiel rýchlejšie ako povolenou rýchlosťou. Za tých 13 rokov som najazdil vcelku dosť km, nehodu som mal práve tento rok a musím sa priznať, že to bola moja chyba pri pohýnaní sa z miesta na dedkovej LADE:grr

Mimo mesta tak 90-110, naše cesty viac nedovoľujú

Dialnice 140 na tempomat

BTW, jasné, že sme každý iný šofér a či už jazdíme bezpečne alebo nie nie je dôležité. Dôležitá je rýchlosť, ktorou idete v čase nehody, pretože aj Dobrý a skúsený vodič môže nabúrať. A tá rýchlosť rozhoduje o následkoch nehody, preto je stanovená hranica zákonom.

A nakoniec, kto si myslí, že v živote nemôže nabúrať nie je dobrý vodič:aut

Odesláno

aj ked to vsetci ktorych vozim hovoria, ja nejazdim rychlo...viac menej chodim v meste o 5-10viac(v meste neriskujem) a mimo 10-20, skor tou rychlostou myslia, ze tu povolenu rychlost+10 tam musim mat hned

je pravda ze vacsinou su vsetci zvyknuty chodit o 10 menej a to ma vie nasr*t...

Odesláno

to patko79 : Plně souhlasím

Taky bych chtěl upozornit že nejezdím rychleji permanentně ale pouze tam kde mam rozhled a v idím. Jsem si dost dobře vědom že muže kdokoliv skočit do cesty a počítám s tím...

Odesláno

Jo všichni jezdíte podle předpisů a proto když jedu 120 tam kde se smí 90, mně předjíždí každej den jedno auto za druhým .... :D:D:D:D:D

Ve městě se snažím vejít se do těch 70km/h, mimo jezdím podle provozu a stavu silnice jak to jde .... :papa

Odesláno

přesně jak píše shark734 ti co jezděj v obci 30-40km to je fakt šílený,neříkám ve městě když je přechod na přechodu ale třeba tak kde je vesnice a v ní sotva pár domů se takhle táhnout je fakt nesmysl, jinak jezdím podle nálady a situace

Odesláno

ja keď tomu aj stupím tak určo tam kde nieje také riziko čiže úseky mimo mesto a keď to premávka dovoluje a predbiehanie tak isto.

Uznávam keď je niekde 90-ka a niekto to chce dodržiavať a jazdí 90-kuo...ale vie ma nas..ť keď ide 70 a pod. bez akéhokoľvek zjavného dôvodu (sneh, mokro a pod.) V poslednej dobe sa mi to stáva často keď idem ráno do práce. Myslím, že aj na takéto niečo pamätá vyhláška len to nikto nekontroluje.

Odesláno

Zdravím,

já si ve městě nastavuji omezovač na 50. Přes vesnice dodržuji kvůli dětem a zvířatům (kočky a hafani). Mimo jezdím kolem 90. Dálnice 130. Nehraji na body. Snažím se jezdit v klidu, vychutnávám si jízdu s Pegynou. Rallye sem si zažil s Deltou HF a to mi stačilo. Dnes sem free and happy :-)

Ono když vidíte, jak někteří jedou, tak se nestačí člověk divit.

Odesláno

pani, tak klobuk dolu, netusil som ze sa to zvrhne na peknu diskusiu plnu uprimnosti a vazenia si vlastnych zivotov, svojich ci cudzich rodin. Len tak dalej, lebo zabranit tomu ze vziat si zivot vlastny ci druheho ma navacsiu hodnotu a ked vsetci budeme ohladuplni tak aj ti menej ohladuplni si to vsimnu a budu chciet zapadnut medzi vacsinu. Verim ze Vam tato diskusia utvori ten spravny nazor a smer...

Svet bude taky zly akym si ho spravime sami...

Vela km bez nehody :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...