Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pri striekaní ich potrebuješ demontovať (sú spreje na brzdiče), ale ja som ich natieral farbou ALKYON je pružnejšia ako Hammerit. Hammeritom som mal natreté brzdiče na Felícii 10 rokou a farba držala. Postačí malé balenie a aj s toho ti véééľa zostane.

Odesláno

najlepšie nejaký dvojzložkový náter (teda: riedidlo + tvrdidlo). Otec má na 406 bledo modré, špecialnu dvojzložkovú farbu a drží perfektne už 5 rokov. A tiež to bolo natierané. Skúsim či ešte zistím čo to bolo zač.

Ja zatiaľ nemám nafarbené aj keď by som veľmi chcel - žiaľ málo času mi to stále nedovoľuje :(

Tak schválne akú farbu by ste odporučili: SW, strieborná (silver chronos), 17\" Cosmos origo.

JA som rozmýšľal nad: modrou NAVY alebo carbon Black (niečo medzi sivou a čiernou) ale neviem či to tak ukáže :myslim

Odesláno
a daval si aj nejaky zaklad ? ci ?

Nie, žiadny základ som nedával. Očistil a odmastnil acetonom, nechal som vyprchať a natrel. Za hodinku môžeš jazdiť a o nič iné sa nestarať.

Odesláno

presne záleží aj od farby. Ja som to natieral len raz fotíkovi a tam išiel základ ale to bol origo k tej farbe. No ale to je nejaký špeciál náter čo vydrží až do 250 st.C

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...