vojty Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Neviete niekto pomoc, na pristrojovke P206SW mi blika oranzova kontrolka so symbolom ventilu (v pravo hore) Motor strasne trha a ma cudny zvuk, vykon je slaby a nepravidelny. Co to je? Treba to hned odstavit, alebo sa da este na tom prejst do servisu. Dik za kazdu radu. Citovat
Ferry Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 blika ti kontrolka diagnostiky motoru, aby ti dala vedet, ze neco neni v poradku s motorem, coz bys teda asi mohl poznat i podle toho ze jak pises motor strasne trha a ma divnej zvuk a nema vykon. Ja osobne bych auto hned odstavil a nechal ho odtahnout do servisu Citovat
vojty Odesláno 21. leden 2005 Autor Odesláno 21. leden 2005 Co to mohlo sposobit??? Palivo ? Voda v nadrzi? ..? Citovat
Davy Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 myslim, ze i v prirucce pisou ze jakmile sviti tak se mas odstavit.... Citovat
Ferry Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Napsán autorem vojty Co to mohlo sposobit??? Palivo ? Voda v nadrzi? ..? To je tezky rict co to je, tech veci co se muzou podelat je tisic a jedna. Odtahni to do servisu.Pricinu by ti meli sdelit po precteni chybovych kodu z ridici jednotky motoru. Citovat
vojty Odesláno 21. leden 2005 Autor Odesláno 21. leden 2005 Bola to zapecena palivova triska, tak ze vymena + nova sviecka. Aj tak som rad, ze som neodpalil cely motor. Dik za rady. Citovat
lampa Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 a do toho servisu si dojel nebo to auto nechal odtahnout ? ) Citovat
tribiani Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 tohle se mi taky stalo. Někdy mi to i chcíplo a měl jsem slabší výkon. Měl jsem špatnou trysku. V peugeotu mi řekli, že se auto v takovymhle případě samo přepne do nouzového režimu a ubere výkon. Můžeš na to i nějakou dobu jezdit. Já sem taky na to jezdil asi dva dny, protože jsem se nedostal do servisu čus Citovat
vojty Odesláno 24. leden 2005 Autor Odesláno 24. leden 2005 Ja som to riskol a prisiel som na tom do servisu. (asi 8km) V servise povedali, ze dalej jazdit v takomto stave moc neodporucaju a dali sa do zhananie nahradnej suciastky. Horsie by bolo, keby do valca islo palivo a sviecka by nepalila. Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 Vojty má pravdu, pokažený vstřikovač je nejlepší cesta jak zničit kat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.