Kubíček106 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Ahoj, dnes jsem měnil staré lanovody k ručce, vyčistil bubny... Ale co jsem nezjistil, jak je upevněný tluč, tak je nějak vyhlí z toho silembloku. Stačí koupit nový tlumiče, nebo už asi budou i v háji ložiska na těch ramenech? Proč by to jinak vyjelo? Díky za info K Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 pokud by jsi měl v háji ložiska na zadní nápravě tak to poznáš podle toho jaký ty zadní kola mají odklon,při špatných ložiskách stojí jakoby do A . Později by ti už vršek kol dřel o plechy podběhů [upravil dne 1/3/11 10:31 milda67] Citovat
Kubíček106 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Tak dnes jsem musel znova sundat kola, abych nandal krytky středové matky. Zkusil jsem vzít za kolo a ty ložiska jsou už dost špatné - výkyv na kole cca 0,5cm! Jen tak zběžné jsem koukal jak to rozebrat, ale je to takové divné. Není tu někde návod? či nedělal jste to někdo? Prosím o rady. Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 dej si vyhledávání a určitě to najdeš,téma repas zadní nápravy tu bylo několikrát,já to chtěl dělat a pak jsem to raději nechal udělat člověkem co to dělá,protože je to moc práce:D Citovat
Peta-k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 pokud mas jinou za co ji vymenis tak to nejni moc prace....ja jsem mel jinou tak jsem starou vyndal jinou tam dal a v pohode...a hlavne jsem mel dobrej kup napravy.....bourana 106 mela repasovanou napravu tak jsem kontaktoval majitele a ten mi ji nechal po domluve za 1000kc...... Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 tak pokud to děláš výměnou tak to chápu to je sranda,ale dělat doma repas je bez perfektního vybavení nesmysl. Citovat
Peta-k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 tak jasny no....me se nechtelo za repas davam tolik openez tak jsem sehnal repasovanou z bourany 106 za litr no nekupto... Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 jojo to je super koupě,když to máš takto...horší je když to bereš z vrakáče a nevíš o tom nic,to se ti taky může stát,že za pár měsíců to odejde jako ta stará Citovat
Peta-k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 kdyz to bude na aute tak to uvidis a kdyz to bude vyndany tak to zkoukni a vyzkousej vuli na tim jehlickovym lozisku vyzkousis to tim ze na to stoupnes Citovat
Peta-k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 a jeste neco nemel ji složiska na bubnu v prdeli? na naprave to jen tak nevyzkousis rukou teda pokud nejsi kulturista:-D a nebo povolenej buben musi to byt dotahly na krev Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 tak to ti můžu klidně říct, že ložiska na nápravě když jsou v prdeli tak to zjistíš i rukou,já to zvedl a když jsem chytl za kolo a zkusil vůli tak mi pěkně lítalo...samozřejmě,že to může být i buben to máš pravdu Citovat
Peta-k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ja jsem to zkousel normalne na zemi dal jsem nohu na kolo a zalomcoval a taky jsem to zjistil ale my jsme to meli uz hodne v prdeli:-) Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 no to jo,já to měl hooodně moc v prd... když mi to už dřelo o plech :D:D Citovat
Kubíček106 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Tak jsem koukal po fóru, ale nic jsem nenašel. Všichni si dávaj autíčka do servisu Před týdnem jsem vyměnil ložisku na předním kole - hučelo tak, že se při 70km za hodinu zdále, že vzlítnu (připadal jsem si jak v letadle ) Ted jsem musel vyměnit lanovody, totálně zrezlé. Nešlo už ani zatáhnout No a jak jsem je měnil, tak jsem zjistil tu vůli a kašlal bych nato, ale nelíbí se mi, jak vyklouzává tlumič. Autu nechci dávat někde do servisu, protože se chci auta za rok zbavit. Když si vezmu, že někde v servisu si řeknou za opravu minimálně 2000kč, tak se opět zvedá cena vozu o 30% Proto bych si rád zakoupil ložisko (1000kč) a vyměnil doma. Citovat
PAJA106 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Je to trvale první odkaz v 106 sekci, Fresh tam naládoval vše potřebné repase=3odkaz Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 jenže ono to nemusí být jen ložisko,taky může být to futro na rameni v háji,to poznáš až po rozborce Citovat
Peta-k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 my jsme uz odbrusovali kus podbehu jsme to oddalovali co to slo:-D a jeste kdyz nam hucelo ložisko tak jsme to taky oddalovali az nas to prinutilo koupit subvofer a pak jsme je vymenily:-D Citovat
Kubíček106 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Když jsem vylisoval to ložisko, tak na venkovní řadě kuliček byla vymletá skoro 2mm drážka, fakt mazec. Citovat
Kubíček106 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Tak to jsem lama, ty návody jsou super. Uvidíme příští týden, bude den volna, tak se na to kouknu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.