Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes jsem měnil staré lanovody k ručce, vyčistil bubny...

Ale co jsem nezjistil, jak je upevněný tluč, tak je nějak vyhlí z toho silembloku. Stačí koupit nový tlumiče, nebo už asi budou i v háji ložiska na těch ramenech? Proč by to jinak vyjelo?

Díky za info K

Odesláno

pokud by jsi měl v háji ložiska na zadní nápravě tak to poznáš podle toho jaký ty zadní kola mají odklon,při špatných ložiskách stojí jakoby do A . Později by ti už vršek kol dřel o plechy podběhů

[upravil dne 1/3/11 10:31 milda67]

Odesláno

Tak dnes jsem musel znova sundat kola, abych nandal krytky středové matky. Zkusil jsem vzít za kolo a ty ložiska jsou už dost špatné - výkyv na kole cca 0,5cm!

Jen tak zběžné jsem koukal jak to rozebrat, ale je to takové divné.

Není tu někde návod? či nedělal jste to někdo? Prosím o rady.

Odesláno

dej si vyhledávání a určitě to najdeš,téma repas zadní nápravy tu bylo několikrát,já to chtěl dělat a pak jsem to raději nechal udělat člověkem co to dělá,protože je to moc práce:D

Odesláno

pokud mas jinou za co ji vymenis tak to nejni moc prace....ja jsem mel jinou tak jsem starou vyndal jinou tam dal a v pohode...a hlavne jsem mel dobrej kup napravy.....bourana 106 mela repasovanou napravu tak jsem kontaktoval majitele a ten mi ji nechal po domluve za 1000kc......:)

Odesláno

jojo to je super koupě,když to máš takto...horší je když to bereš z vrakáče a nevíš o tom nic,to se ti taky může stát,že za pár měsíců to odejde jako ta stará

Odesláno

a jeste neco nemel ji složiska na bubnu v prdeli? na naprave to jen tak nevyzkousis rukou teda pokud nejsi kulturista:-D a nebo povolenej buben musi to byt dotahly na krev ;)

Odesláno

tak to ti můžu klidně říct, že ložiska na nápravě když jsou v prdeli tak to zjistíš i rukou,já to zvedl a když jsem chytl za kolo a zkusil vůli tak mi pěkně lítalo...samozřejmě,že to může být i buben to máš pravdu

Odesláno

Tak jsem koukal po fóru, ale nic jsem nenašel. Všichni si dávaj autíčka do servisu :o

Před týdnem jsem vyměnil ložisku na předním kole - hučelo tak, že se při 70km za hodinu zdále, že vzlítnu (připadal jsem si jak v letadle :D)

Ted jsem musel vyměnit lanovody, totálně zrezlé. Nešlo už ani zatáhnout :aut

No a jak jsem je měnil, tak jsem zjistil tu vůli a kašlal bych nato, ale nelíbí se mi, jak vyklouzává tlumič.

Autu nechci dávat někde do servisu, protože se chci auta za rok zbavit. Když si vezmu, že někde v servisu si řeknou za opravu minimálně 2000kč, tak se opět zvedá cena vozu o 30% :D

Proto bych si rád zakoupil ložisko (1000kč) a vyměnil doma.

Odesláno

my jsme uz odbrusovali kus podbehu jsme to oddalovali co to slo:-D a jeste kdyz nam hucelo ložisko tak jsme to taky oddalovali az nas to prinutilo koupit subvofer a pak jsme je vymenily:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...