Rejty Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 ODPOJOVAL NEKDO UZ TEN VENTIL??? JA SKRZ TO MAM ZASRANY CELY SANI,COŽ SE MI VŮBEC NELÍBÍ... VÍM ŽE SE DAJÍ ODPOJIT..OSTATNE HODNE LIDI CO ZNAM U OSTATNÍCH ZNAČEK TO DĚLÁ..ALE CO U MOTORU EW10J4?? 2,0 16 V 100 KW. dĚLAL TO NĚKDO TU NAKRES MOTORU A KUDY VEDE EGR CESTA,vede po kraji bloku s vyustenim opletené hadice do sání . POPRIPADE KDE HO ODPOJIT...DÁT MEZI SVODY A VSTUP DO EGR CESTY PLÍŠEK NEBO JAK? Šipky: Směr cirkulace výfukových plynů. (19) hlavy válců. (39) Recirkulace výfukových plynů trubice. (40) do sacího potrubí. (41) Plyn bydlení. (43) Výfukové potrubí. (44) recirkulace výfukových plynů (EGR) ventilu. (45) vody na výstupu bydlení. Recirkulace výfukových plynů se používá ke snížení čerpání efekt (snížení spotřeby paliva). recirkulace je progresivní typ řízena mapování. otevření ventilu EGR je ovládán elektromagnetický ventil EGR, který je řízen ovládací jednotkou řízení motoru, který obdrží tyto údaje: * teploty chladicí kapaliny * otáčky motoru (rpm) * zatížení motoru pro představu dávám fotku ješte mého motoru,kde je videt ten EGR a vyusteni te hadice d sání vedle 4tého kanálu sání a nahoře vpravo je videt ten kulaty EGR tay odkaz na ten motor na rajče Jde mi o to ze mam kompletne cele sani zajebane od oleje a tehle sraček...popřípadě mám se na to radsi vysrat???? budu montovat svody 4-2-1 tak bych to chtel pořešit..díky moc za rady,myslim nejen pro mně ale i ostatní [upravil dne 28/2/11 09:06 Rejty] [upravil dne 28/2/11 09:06 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 to tu nikdo nevi jestli to bude dělat brikule? Citovat
Qcko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Vsak ho odpoj a potom uvidis ci ti bude elektronika hlasit nejaku chybu, ak nie, tak pohoda... kazdopadne po jeho odpojeni to spoznas na motore ... Citovat
Qcko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 No mne ozil motor nehorazne ked som ho zaslepil a ziadne placebo, skoro som vrazil na krizovatke do auta pred sebou ... na diesely samozrejme Citovat
Qcko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Bez, mam 80kW, ale hned to vadilo elektronike a stale vypisovalo antipollution fault Citovat
Rejty Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 tak udelat záslepku na lambda sondu nie??ako udelal fakír:) Citovat
martis Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 ja mam to iste co pises ty, ked som tam mal este prvy motor tak som mal tiez dost oleja v sani,ale kedze motor posiel ..... daval som druhy motor a ten je ok a ziadny olej tam nemam. ak to urobis a budu nejake zmeny v chovani motora asi pojdem tiez do toho. inak ked som ho mal odpojene tak motor nerobil absolutne nic ziadna chyba,porucha, alebo ine spravanie motora(samozrejme neskusal som vykon a ine veci). len volnobeh Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Zacpat dnem plechovky semtexu. Nemůže to mít absolutně žádnej vliv na výkon (v rámci statistické chyby). Citovat
ygnor206 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Zaslepení EGR nemá absolutně žádnej vliv na výkon? nojo no..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.