radek462 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Ahoj,pomalu mi odchází zadní náprava.Chci se zeptat,zda je možná repase u běžných servisů,jestli se nechají nakoupit díly na opravu a jestli to výjde levněji než u profíku,kteří se repasemi přímo zabývají.Jde o obyčejné pětidvířko.Dík Radek Citovat
dzavel Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Čti, hledej, přemýšlej a vyplň si profil. Citovat
radek462 Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 Tak asi nikdo nerepasuje.Všichni jezdí hned do Příbrami,Humpolce, atd. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Tak asi nikdo nerepasuje.Všichni jezdí hned do Příbrami,Humpolce, atd. asi tak, bud nemají kde, nemají na to odvahu atd., navíc mohou po rozebrání nápravy zjistit, že na opravu nemají možnosti...,(soustružení,frézování), a nejlepší je to nechat tam, kde to dělají denně Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Neviem kto ako repasuje napravy ale neraz som uz odpovedal na tuto otazku a daval som sem link na firmu ktora repasuje napravy. Cena 350 E kus za kus neviem ci som do toho zapocital aj palivo 50e, zaruka 2 roky alebo 80 000 km. Doniesol som auto za dve hodiny som siel vyskereny domov aj s vymenenou napravou. http://www.renovacenaprav.sk/index.php?obsah=cenik Rozdiel oproti beznym servisom je taky ze bezny servis donesie napravu zo srotoviska, cena 400 e + robota - bez zaruky Citovat
mxmen Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 na 206ce jsem si ji repasoval sám.Na jedné nápravě co měla najeto 15tis byla ohnutá trubka a na mé vydřené ložisko a čep. Na opravu stačil pouze lis na přelisování čepů. Není na tom nic složitýho a dá se sehnat jak čep tak ložiska. Ložisko na jednu stranu cca 1200 a čep za 700 Citovat
The_DoctoR Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 řeším teď otázku, zda dát nápravu zde do Příbramy nebo jet za Hejdou...:-/ Citovat
Sapik Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Tak asi nikdo nerepasuje.Všichni jezdí hned do Příbrami,Humpolce, atd. já valím zítra s 206cc na repas do Příbrami ,,,prý jsou tam šikovný, tak jsem zvědavá Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Tak asi nikdo nerepasuje.Všichni jezdí hned do Příbrami,Humpolce, atd. já valím zítra s 206cc na repas do Příbrami ,,,prý jsou tam šikovný, tak jsem zvědavá zkušenosti ?.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.