dodo_96 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 na diagnostike v peugeote my povedali že nefunguje prvy stupeň ventilatora na chladiči že ide iba druhy čiže naplno hovorili že by museli prezrieť kabelaž alebo nejaky odpor takže neviem teraz presne ... čo by som mohol sam doma pozrieť alebo do nejakeho servisu ? Citovat
SB113 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Vpredu pri ventilátore chladiča máš odpor a rele treba to skontrolovať, taktiež kabeláž k ním. Citovat
siskin Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 stymto mam aj ja problem. Ked je teplota prostredia vyssia nez 25 st. tak mi vypina klima. Bol som na diagnostike kde mi povedali ze problem bude s rezistorom koli ktoremu nezopina druhy stupen ventilatora. Rezistor som mal prepaleny (je to obycajny odporovy drot) tak som to zaletoval. Chvilku to slapalo ale potom to zacalo blbnut znovu. Asi ho budem mu sit vymenit za novy. Neviete nieko aku ma mat ten rezistor presnu hodnotu ? Citovat
dodo_96 Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 a neviete niekto ako ten odpor vyzera alebo aku ma hodnotu nech to kupim a potom rozoberam nech to zbytočne dva krat nerozoberam Citovat
SB113 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Je to na tejto adrese: http://public.servicebox.peugeot.com/docpr/AP/img/pr/0a/xf12/xf12c10a.jpgto Objednávacie číslo 1267 E3 ODPOR MOTOVENTI 0,8 OHM - 1 VENTILÁTOR S 2 RÝCHLOSŤAMI VYLEPŠENÝ 400W Citovat
DAB71 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Zdravím...nechci zakládat další vlákno,tak to zkusím napsat sem.Dneska ráno když jsem chtěl dát rychlost ventilátoru topení na 4 max,tak přestal foukat a jde špatně rozmrazit přední okno.Koukal jsem na pojistky v motorovém prostoru a jsou dobrý.Možná to bude relé,protože jinak vše chodí tak jak má.Nevíte jestli to tím může být a kde to relé je?Díky Citovat
syko1 Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 DAB71: tak mám podobný problém aj ja. mne ide 1tka 3 aj 4ka ale ked dam na 2jku tak nejde. opravil si to ? Citovat
Guest servisman Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 U ventilátoru topení u 307 je tam rezistor kde jsou odpory. Nevím zda jej mají všechny obj.č 6450JP . Nej je podle VIN co tam člověk má. Opravit to jde ,záleží co je tam špatného. Citovat
syko1 Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 tak ze rozobrat panel, (navod som tu nasiel) a tam to pomerat a skontrolovat? este dotaz ked mi nesvietia tie stupne co su koloo tych tocitiek tak tam vymenim iba ziarovky vsak? nie su to tie iste co su hore nad tymi knoflikami kde sa zapina klima vyhrievanie zadneho skla a podobne. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 (upraveno) rezistor není za ovládacím panelem , ale někde podlíž ventilátoru. Co jsem četl tak je k němu špatný přístup. Tu je něco k tomu rezistoru http://www.resistancechauffageventilation.fr/resistancechauffage_307_206.html Blbý je že téma nadpis je ventilátor na chladiči a pak se to přesouvá na ventilátor klimy. Upraveno 3. únor 2015 uživatelem servisman Citovat
Bohumil Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 Taky se mi stalo, že ventilátor nešel, nakonec byl sežranej konektor pod chadičem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.