Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na diagnostike v peugeote my povedali že nefunguje prvy stupeň ventilatora na chladiči že ide iba druhy čiže naplno hovorili že by museli prezrieť kabelaž alebo nejaky odpor takže neviem teraz presne ... čo by som mohol sam doma pozrieť alebo do nejakeho servisu ?

Odesláno

stymto mam aj ja problem. Ked je teplota prostredia vyssia nez 25 st. tak mi vypina klima. Bol som na diagnostike kde mi povedali ze problem bude s rezistorom koli ktoremu nezopina druhy stupen ventilatora. Rezistor som mal prepaleny (je to obycajny odporovy drot) tak som to zaletoval. Chvilku to slapalo ale potom to zacalo blbnut znovu. Asi ho budem mu sit vymenit za novy. Neviete nieko aku ma mat ten rezistor presnu hodnotu ?

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Zdravím...nechci zakládat další vlákno,tak to zkusím napsat sem.Dneska ráno když jsem chtěl dát rychlost ventilátoru topení na 4 max,tak přestal foukat a jde špatně rozmrazit přední okno.Koukal jsem na pojistky v motorovém prostoru a jsou dobrý.Možná to bude relé,protože jinak vše chodí tak jak má.Nevíte jestli to tím může být a kde to relé je?Díky

• O 3 roky později...
Guest servisman
Odesláno

U ventilátoru topení u 307 je tam rezistor kde jsou odpory. Nevím zda jej mají všechny  obj.č 6450JP . Nej je podle VIN co tam člověk má. Opravit to jde ,záleží co je tam špatného.

Odesláno

tak ze rozobrat panel, (navod som tu nasiel) a tam to pomerat a skontrolovat? 

este dotaz ked mi nesvietia tie stupne co su koloo tych tocitiek tak tam vymenim iba ziarovky vsak? nie su to tie iste co su hore nad tymi knoflikami kde sa zapina klima vyhrievanie zadneho skla a podobne.

• O 2 týdny později...
  • O 10 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...