Laďa Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Zrovna v pondělí mi začala svítit rezerva a píplo to hodilo hlášku na displey nad rádiem a stále svítí kontrolka rezervy nad otáčkoměrem a na displey mezi budíky. A toto se opakuje při každém nastartování po celo dobu než natankuji. Citovat
pyrone Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 mne zacala svietit rezerva az ked som bol v polovici \"cerveneho\" a dojazd mi klesol pod 100km, potom ale svietila kontinualne bez blikania. preco vravis ze \"potom svietila\" ked ti svieti aj predtym ? \"mne zacala svietit rezerva az ked som bol v polovici \"cerveneho\" \" chapeme sa ? Citovat
Marcel00 Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 chapem, len nechapem ako to suvisi s temou co tym chcel basnik povedat rezerva sa rozvieti kazdemu ked je rucicka cca v cervenom poli lenze tu je problem sa dopatrat k tomu, ze preco niekomu len blika, niekomu len svieti a mne aj blika a niekedy len svieti... Citovat
merlin99 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Ja ozivim trosku tema doplnujucou otazkou na manikov s pp2000: vie niekto kde vypnut zvukovy signal (to hnusne hlucne peeeep) ked oznami ze ide clovek na rezervu? Citovat
stanchez Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Len tak okrajovo - nevie niekto, pri akom zostavajucom mnozstve paliva v nadrzi sa kontrolka zapne? T.z. kolko litrov paliva asi este v nadrzi ostava po upozorneni? Citovat
Joozino Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 ja ani neviem ci mi to svieti alebo blika..ale myslim ze svieti..len na RT4 mi ukazuje cca kazdy 5 minut ze malo paliva... ale uz som si zvykol ..noo ja chodim na doraz ze dojazd 10 km a stalo sa mi raz ze 5 km ale k pumpe som nakoniec prisiel :D Citovat
pyrone Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 stanchez : skus odtestovat. ke dblikne rezerva tak zbehni na pumpu a kolko ti tam vojde... Citovat
stefano Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 V minulosti sa uvádzalo v príručkách 6-7 litrov, teraz sa uvádza dojazd podľa spotreby okolo 50 km. Citovat
Joozino Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 mne vypise nedostatok paliva pri cca 100 km Citovat
stanchez Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 pyrone,mam taku chorobu,ze vzdy tankujem za 50 eur...ale aj to je riesenie.Ja len,ci to uz nahodou nema niekto odskusane Potrebujem to kvoli tomu,ze som si zalozil ucet na spotreba.cz a tam potrebujem doplnit tento udaj. Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Mě cca při 110km dojezdu takže cca 6-7 l Citovat
hipisko Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 jooozino, je ti jasne ze ked tak jazdis, tak si koledujes o pruser? Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 ...mam taku chorobu,ze vzdy tankujem za 50 eur...... takto tankovat je totalna hlupost. nikdy nepochopim zmysel takto tankovat. koledujes si o to ze zachvilu budes mat po aditive... ani sa necudujem ze niekomu aditivum vydrzi 150t km a niekomu len 90t km... o tankovani jozina detto.... pani... :bojim:bojim co sa blikania rezervy tyka nesuvisi to s dojadzom ale s regeneraciou fapu. musi byt dostatocne mnozstvo paliva to znamena ze nie rezerva. ak je pozadovana regeneracia fapu a prave je stav nadrze v rezerve tak symbol rezervy blika. domyslel som si to na zaklade pripojenej dia. ked blikal symbol rezervy tak som pripojil dia a bola poztadovana regeneracia FAPu. Mozno zhoda nahod a nesuvisi to s tym, ale ine vysvetlenie zatial nemam... kedze sa mi fap zanasa pomalsie, regeneracia sa intervalovo predlzila tak to uz neregistrujem tak casto ako pred tym ked sa mi zanasal fap rychlajsie a castejsie prebiehala regeneracia FAPu. [upravil dne 23/12/11 00:23 od Marcel00] Citovat
Joozino Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 hipisko... noo hovoria o tom.. ale nestalo sa mi nic zatiak, a hentak ze 5 km mi ostávalo to sa mi stalo iba raz Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 aj ty budes raz o tom hovorit ako jedna z obeti vypumpovanej nadrzky aditiva... moje slova ti potvrdi aj straki... ked natankovat tak plnu nadrz. ver mi a radim ti dobre. Citovat
godzilaTO Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 tak tak...plnu a vzdy...co je to za vyhra ked niekto tankuje 10x za mesiac po 10 euro....radsej plnu a bez problemov...a tych 150euro za aditivum pre fap to stoji tankovat pravidelne plnu....ako pisal Marcel na nadrzku sa da (a aj ma cca 120-150tis km najzdit) ale ked niekto tankuje male davky tak najzdi este menej ako polovicu ztoho...pocitac nezňrozlisuje ci si natankoval plnu alebo 10 litrov....otvoris vycko nadrze a uz aj vstrekne mnozstvo na vyratane na plnu nadrz... ak so ňm nieco zle napisal ma opravte.. Citovat
Mike407 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Marcel má pravdu. Blikání rezervy opravdu souvisí s potřebou regenerace FAPu, jinak jen svítí. Ale to už se tu před časem také rozebíralo. A pokud jde o to tankování, tak i tady musím s Marcelem i godzilouTO souhlasit. Při každém tankování vstříkne řídící jednotka do nádrže aditivum jako kdyby byla tankována plná nádrž. Takže je úplně jedno, jestli se bere 5l nebo 50, vždy tam jde aditiva stejně. A pokud tankujete pokaždé jen \"pár\" litrů, máte za chvilku po aditivu... Nehledě na to, že jezdit \"na doraz\" také není úplně šťastné. Já obvykle tankuji, když mám dojezd pod 150km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.