Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zrovna v pondělí mi začala svítit rezerva a píplo to hodilo hlášku na displey nad rádiem a stále svítí kontrolka rezervy nad otáčkoměrem a na displey mezi budíky. A toto se opakuje při každém nastartování po celo dobu než natankuji.

Odesláno
mne zacala svietit rezerva az ked som bol v polovici \"cerveneho\" a dojazd mi klesol pod 100km, potom ale svietila kontinualne bez blikania.

preco vravis ze \"potom svietila\" ked ti svieti aj predtym ? ;)

\"mne zacala svietit rezerva az ked som bol v polovici \"cerveneho\" \" chapeme sa ? ;)

Odesláno

chapem,

len nechapem ako to suvisi s temou :)

co tym chcel basnik povedat :) rezerva sa rozvieti kazdemu ked je rucicka cca v cervenom poli :mrk

lenze tu je problem sa dopatrat k tomu, ze preco niekomu len blika, niekomu len svieti

a mne aj blika a niekedy len svieti... :myslim

• O 6 měsíců později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

ja ani neviem ci mi to svieti alebo blika..ale myslim ze svieti..len na RT4 mi ukazuje cca kazdy 5 minut ze malo paliva... ale uz som si zvykol :D ..noo ja chodim na doraz :D ze dojazd 10 km :D a stalo sa mi raz ze 5 km :D ale k pumpe som nakoniec prisiel :D :D

Odesláno

pyrone,mam taku chorobu,ze vzdy tankujem za 50 eur...ale aj to je riesenie.Ja len,ci to uz nahodou nema niekto odskusane :D Potrebujem to kvoli tomu,ze som si zalozil ucet na spotreba.cz a tam potrebujem doplnit tento udaj.

Odesláno
...mam taku chorobu,ze vzdy tankujem za 50 eur......

takto tankovat je totalna hlupost.

nikdy nepochopim zmysel takto tankovat.

koledujes si o to ze zachvilu budes mat po aditive...

ani sa necudujem ze niekomu aditivum vydrzi 150t km a niekomu len 90t km...

o tankovani jozina detto....

pani... :bojim:bojim:bojim

co sa blikania rezervy tyka nesuvisi to s dojadzom ale s regeneraciou fapu. musi byt dostatocne mnozstvo paliva to znamena ze nie rezerva.

ak je pozadovana regeneracia fapu a prave je stav nadrze v rezerve tak symbol rezervy blika.

domyslel som si to na zaklade pripojenej dia. ked blikal symbol rezervy tak som pripojil dia a bola poztadovana regeneracia FAPu. Mozno zhoda nahod a nesuvisi to s tym, ale ine vysvetlenie zatial nemam... :roker

kedze sa mi fap zanasa pomalsie, regeneracia sa intervalovo predlzila tak to uz neregistrujem tak casto ako pred tym ked sa mi zanasal fap rychlajsie a castejsie prebiehala regeneracia FAPu.

[upravil dne 23/12/11 00:23 od Marcel00]

Odesláno

tak tak...plnu a vzdy...co je to za vyhra ked niekto tankuje 10x za mesiac po 10 euro....radsej plnu a bez problemov...a tych 150euro za aditivum pre fap to stoji tankovat pravidelne plnu....ako pisal Marcel na nadrzku sa da (a aj ma cca 120-150tis km najzdit) ale ked niekto tankuje male davky tak najzdi este menej ako polovicu ztoho...pocitac nezňrozlisuje ci si natankoval plnu alebo 10 litrov....otvoris vycko nadrze a uz aj vstrekne mnozstvo na vyratane na plnu nadrz...

ak so ňm nieco zle napisal ma opravte..

Odesláno

Marcel má pravdu. Blikání rezervy opravdu souvisí s potřebou regenerace FAPu, jinak jen svítí. Ale to už se tu před časem také rozebíralo. A pokud jde o to tankování, tak i tady musím s Marcelem i godzilouTO souhlasit. Při každém tankování vstříkne řídící jednotka do nádrže aditivum jako kdyby byla tankována plná nádrž. Takže je úplně jedno, jestli se bere 5l nebo 50, vždy tam jde aditiva stejně. A pokud tankujete pokaždé jen \"pár\" litrů, máte za chvilku po aditivu... Nehledě na to, že jezdit \"na doraz\" také není úplně šťastné. Já obvykle tankuji, když mám dojezd pod 150km.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...