Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Praskla mi levá pružina a prosekla manžetu na popoose. Pružina je už vyměněná, ale nejde povolit matice na poloose, může mi někdo poradit,co se s tím dá dělat, děkuji.

Odesláno

Menil som manzetu nedavno. Mal som strach z matice. Isla v pohode. Mal som pripravenu 1,5m trubku, profi naradie a bol som odhodlany skakat po trubke. To ti odporucam ;)

Odesláno

pevný ořech, a trhák k tomu 2m trubku a ide to jak pomasle, povol to ještě než to zvedneš a kdyžtak at ti někdo ještě sešlápne brzdu...

Odesláno

přesně tak,nějaký prostříkání u tohohle nepomůže,trochu očisti závit,nech auto na zemi,někdo at ti špápne na brzdu když to nejde a musíš to silou přervat,my jsem skákali na trubce dva než to povolilo, hlavně s tím nejezdi když máš prasklou manžetu,dostane se ti tam bordel a bude zralá na výměnu celá, nebo homokinetickej kloub

Odesláno

Normalny trhak ktory nieco vydrzi a nenormalnu silu, to je cele, samozrejme s nejakou gola sadou tam nepochodis, akurat si ju znicis:papa

Odesláno

no:), existuje i velká Gola, je v ní tzv. trhák--na něj dám metrovou trubku a vždycky jsem povolil, je pravda (jak tu většina píše), že tím povolením matky je třeba začít--auto je na kolech...

samo,že to jde těžko povolit, utahovací moment kolem 300 (tzn. na krev, na ostravsku na byka:D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...