JiS Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Praskla mi levá pružina a prosekla manžetu na popoose. Pružina je už vyměněná, ale nejde povolit matice na poloose, může mi někdo poradit,co se s tím dá dělat, děkuji. Citovat
janou Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 A s namontovanym kolesom ,zaistenym volantom a dobrym orechom to ide. Citovat
jojtik Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Menil som manzetu nedavno. Mal som strach z matice. Isla v pohode. Mal som pripravenu 1,5m trubku, profi naradie a bol som odhodlany skakat po trubke. To ti odporucam Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Vždycky jde povolit, jen je na to potřeba odpovídající nářadí. Citovat
dodo407sw Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 prestriekaj to WD-ckom a nechaj trochu posobit... Citovat
abio Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 pevný ořech, a trhák k tomu 2m trubku a ide to jak pomasle, povol to ještě než to zvedneš a kdyžtak at ti někdo ještě sešlápne brzdu... Citovat
victory Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 v tomto případě platí že pokud to nejde silou musí to jít ještě větší. A pak to zase dostatečně utáhnout Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 prestriekaj to WD-ckom a nechaj trochu posobit... V tomto případě ztráta času... Citovat
georgegg Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 přesně tak,nějaký prostříkání u tohohle nepomůže,trochu očisti závit,nech auto na zemi,někdo at ti špápne na brzdu když to nejde a musíš to silou přervat,my jsem skákali na trubce dva než to povolilo, hlavně s tím nejezdi když máš prasklou manžetu,dostane se ti tam bordel a bude zralá na výměnu celá, nebo homokinetickej kloub Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Normalny trhak ktory nieco vydrzi a nenormalnu silu, to je cele, samozrejme s nejakou gola sadou tam nepochodis, akurat si ju znicis:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 no:), existuje i velká Gola, je v ní tzv. trhák--na něj dám metrovou trubku a vždycky jsem povolil, je pravda (jak tu většina píše), že tím povolením matky je třeba začít--auto je na kolech... samo,že to jde těžko povolit, utahovací moment kolem 300 (tzn. na krev, na ostravsku na byka:D) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.