Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdárek mám dotaz mám berligo 2,0 hdi O3 je to to samé co partner no a když nastartuji nechám chvíli běžet motor a po chvíli vypnu motor a potáhnu za levou páčku směrem k volantu tak se rozsvítí potkávací světla a svítí aniž by byly zaplé ale když zapnu zapalování tak to zhasne zkoušel sem to i u partnera a dělá to taky neví někdo proč to tak je ?

Odesláno

Na displaji by ti to malo zobrazovat aj cisla - to je cas ako dlho budu svietit, cim viac krat potiahnes tym dlhsie svieti. Na jumperi mam tusim od 30 do 240 sekund.

Odesláno

Tak než jsem to vyzkoušel, tak jsem přišel k autut a baterka ani nehla s budíkama. Co bych taky nechtěl po osmi letech. Překvapilo mě troch, že podle tabulek patří k tomu motoru jenom 60Ah. Tak jsem koupil Vartu za 1970,-Kč. Jinak ty světla mi nejdou.

Odesláno

tam už sem se díval asi sem lenivý a čekám až mi někdo napíše jestli je to osvětlené nebo ne ono je to jednodušší ale dík za info jinak to rozpůlim a budu v´hned vědět :D jinak v tom návodu co si tu dal odkaz nic není buď sem to přehlibnul a nebo tam fakt nic není tak kluci napište jak na to budu vděčný :papa

[upravil dne 25/2/11 23:40 berla2,0hdi]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...