Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jakou barvu mi doporčíte na podvozek ramena, prahy a podobně. budu mit na jaře STK tak jako vždy před STK natíram ramena atd barvou. Používal sem Asfaltovy černý lak

ale ten prd vydržel stačila jedna zima a skoro cely se sloupl dole.

Poradí mi někdo nejakou kvalitní barvu?nebo čím to je nejleppší natírat?

Odesláno

Preco natieras ramena farbou ???? Este som nepocul ze by niekomu prehrdzaveli, a snad s nimi nemozes mat pri r.v. 2006 nejaky problem na STK ? Ja mam skoro 13 rocne auto, s povodnymi vzivote nenatieranymi ramenami, a vyzeraju uplne normalne, neni na nich ziadna hrdza, a su OK ...

Odesláno
Preco natieras ramena farbou ???? Este som nepocul ze by niekomu prehrdzaveli, a snad s nimi nemozes mat pri r.v. 2006 nejaky problem na STK ? Ja mam skoro 13 rocne auto, s povodnymi vzivote nenatieranymi ramenami, a vyzeraju uplne normalne, neni na nich ziadna hrdza, a su OK ...

Tak je jasné že na 307 vyrobene v roce 2006 nebudou rezave ramena prahy atd. Taky jsem tady nepsal ze to mam zrovna na toto auto. Je to na druhe auto ktere je 12 roku starsi a tam je docela karoserie prorezla a potrebuje nater.

Odesláno

doporučit můžu jedině Bodyčko které se dělá jak na nátěr tak na nástřik označení tuším BODY 950:papa

Mám stím natřené podběhy, prahy a celý podvozek;)

Odesláno
základ není třeba stačí pořádně odmastit a očistit

cistil som to viackrat technickym benzinom a cisticom brzd...je pravda ze prahy obcas chytim tak je mozne ze sa to načalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...