lubovrato Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Pri zatlaceni spojkoveho pedala sa ozve od spojky vrzganie. Je to taky zvuk ako ked zavrzgaju panty na dverach. Ked je spojka stlacena, tak nic nevrzga, je to iba pri jej zatlaceni a po jej povoleni Ked sadnem do auta je vsetko OK, ale prejdem cca. 15 km a v tedy to zacne robit. Nejaky typ co by to mohlo byt? Uz som pri pedaly premazal vsetky klby, pruzinku, ale toto vyzera ze zvuk ide priamo od spojky, alebo z tej casti. Spojka bola menena pri 150 000 km ked odislo lozisko, tak sa vymenila odrazu cela spojkova sada. Teraz je 160 000 km a zacalo sa objavovat taketo vrzganie :-( 1,6 HDi , 80 kW, r.v. 2006 [upravil dne 22/2/11 16:13 lubovrato] Citovat
Haemorrhage Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Mám přesně to samý, v pondělí s tím jdu do servisu, kde mě před 1500Km měnili spojku. Dám pak vědět, čím to bylo. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 napište pak, jak jste dopadli, ale to vrzání může jít od talířové pružiny přítlačáku, nebo doteku spojk. ložiska s pružinou přítlačáku, pak se to odstranit nedá, může vrzat i v uložení hřídele vidly, tam to opatrně namazat jde Citovat
Haemorrhage Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Proč by se to nedalo odstranit, všechno jde přece udělat. Přece si nenechám vyměnit spojku za 8k aby se mi pak zadrhával a vrzal spojkový pedál. Ten musí chodit plynule a ne tak, jak to teď chodí. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 tak jestli zadrhává, to je něco jiného, to odstranit musí Citovat
Haemorrhage Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Jo, normálně když sešlapuju spojku, tak je cítit, jak nechodí plynule, prostě se v určtitým místě jakoby zadrhne a chodí skokově. Neco podobnýho i když se spojka pouští, tak občas jde skokově, jakoby se zadrhávala. Samozřejmě to dělá nepravidelně. Citovat
lubovrato Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 nasiel som k tomu aj toto vlakno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.