Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Posledni dobou mam cim dal tim vetsi problemy s tim, ze pokud mam motor ve vyssich otackach, tj. cca nad 3500 a vyradim si, nebo vyslapnu spojku, tak se mi otacky nezastavi na tech 900, ale motor chcipne. Mam 1.6 benzin.

Vcera jsem to vsemozne zkousel a je jedno jestli jedu 50, nebo 180. Jak je to zkratka ve vyssich otackach, tak to spadne na nulu (bez cukani) a musim startovat. Pokud necham zarazino, brzdim motorem a otacky trochu spadnou, tak se to normalne zastavi na 900.

Nevim jestli to s tim souvisi, pokud stojim na miste, tak mi obcas trochu kolisaji otacky +-200. Ale to dela od ty doby co auto mam.

Az bude vic casu, tak se s tim budu kvuli diagnostice muset asi vydat do Peugeotu, ale uvitam vsechny rady cim by to asi tak mohlo byt.

Me napada, palivovy cerpadlo, nebo ridici jednotka...

Odesláno

Ja jsem prave hledal, ale nic podobneho jsem nenasel. Pouze problemy se studenym motorem a spojenym cukanim a chcipanim.

Ty otacky nekolisaji neustale, ale tak treba jednou, dvakrat za minutu a vetsinou nahoru (vypnuta klima atd.), ale v tom to podle me nebude, otacky mi litaji uz 1.5 roku.

[upravil dne 22/2/11 14:34 Tortugas]

Odesláno

Vypadá to na zanesenou škrtící klapku. Co jsem tak pochopil z odkazu. Taky mu to chcípalo při zahřátém motoru a vyřazení rychlosti.

:)

[upravil dne 22/2/11 17:18 Lví-ček]

Odesláno

Tortugas:

normální taky jsem se tady na něco ptal a už se to řešilo. Přeji ti, aby vše dobře dopadlo. Jinak diagnostika v Peugeotu je 650,- za hodinu.

Nedávno mi řešili zamykání na dálku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

stávalo sa to aj mne za jazdy auto zdochlo .. pomohla mi dekarbonizacia.. stalo to 100E ale oplatilo sa .. auto prestalo zdochinat

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tortugas: To akú veľkú fugu si tam mal, prasknuté zvody pri lambde mám už cca 60t km ale keď mi to zdochýňalo a kolísal voľnobeh tak stačilo vyčistiť škrtiacu klapku a je pokoj už dosť dlho. Zatiaľ sa to prejavuje iba ostrejším zvukom, žiadny smrad necítiť...

Len doplním, že lepšie je tu klapku úplne vybrať von a potom poriadne vyčistiť, niektorí to riešia iba nastriekaním čistiaceho spreju do sania, čo si nemyslím že to prečistí až tak dobre. Len je potom dobre dať nové tesnenie, ktoré nie je práve najlacnejšie:( cca 5€

Odesláno

Cca tak ctyri centimetry, vubec to nebylo znat na zvuku, nesmrdelo to, hlavne na to neprisli v Peugeotu, tam by to porad pripojovali na diagnostiku, novy svicky, cidlo (tusim teploty), az konecne znamy co se mi o auta bezne stara po proturovani motoru prisel, ze jsou praskly svody.

Sice jsem tomu neveril, ale po vymene auto nechcipa, lip jede, akorat ve vyssich otackach to duni vic, nez s temi prasklymi svody:myslim

Zkratka, kdyby mi to nechcipalo, tak to ani neresim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...