Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím bratr si u své 106 1.1 2002 potřebuje vyměnit svíčky ale neví jak se k nim dostat.Nemá tam k nim klasickej přístup a teď mi promiňte výraz ale nevim jak se to jmenuje tak tomu budu říkat zapalovací plošina,prostě ten plast pod kterym by se měli svíčky nacházet, prej u přes to vedou i kabely.No prostě jestli už se to tu někde řešilo nebo jen jak se do toho pohodlně dostat.Předem děkuji

Odesláno

to nejsou kabely ale hadicky, odvetravaji viko ventilu od olejovych par, demontuji se snadno, zmackne se z obou stran dovnitr ta zluta (zelena) kosticka pripadne ten zluty pulkruh a pak se to zatahnutim rozpoji, pri spojovani je to zase treba zmacknout a nechat zacvaknout

radeji to ale delat u tepleho motoru, v tomhle mrazu budou ty plasty krehke, tak aby to pri demontazi neprdlo

[upravil dne 22/2/11 17:58 Ferry]

Odesláno

a když teda demontuju hadičky a ten kabel co de do rampy tak pak už žádný úskalí v sundání plastu nejni ? a pod nim už sou svíčky?

Odesláno

Díky za vysvětlení, snad ty svíčky dokážu vyměnit. Ptal jsem se, protože včera ráno po nastartování, mi přišlo,že naskočil jen na 3 válce, a kontrolka diagnostiky od té doby nezhasla, ani po vymnuti a opetovném nastartování, odpojení baterie. Auto jede bez problémů, jen kontrolka stále svítí, tak nevím zda to může mít společné s tím špatným nastartováním. Svíčky už mají najeto 50 tisic. Předpokládám, že kontrolka přestane svítit jen po navštívení servisu a diagnostice že jo? Děkuji za odpověď

Odesláno

myslim si ze by mela zhasnout sama ....me se to taky stalo ze svitila cca pul hodiny co jsem jel tak jsem chcipl a nastartoval a je to ok....jinak si myslim ze ma se rozsvitit zapsat chybu a zhasnout nebo ne?

Odesláno

Kontrolka svítí druhý den v kuse, ted je otázka zda po výměně svíček zhasne, nebo servis musí pres diagnostiku chybu vymazat a pak až zhasne.Nevím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...