Achilo Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zdravím bratr si u své 106 1.1 2002 potřebuje vyměnit svíčky ale neví jak se k nim dostat.Nemá tam k nim klasickej přístup a teď mi promiňte výraz ale nevim jak se to jmenuje tak tomu budu říkat zapalovací plošina,prostě ten plast pod kterym by se měli svíčky nacházet, prej u přes to vedou i kabely.No prostě jestli už se to tu někde řešilo nebo jen jak se do toho pohodlně dostat.Předem děkuji Citovat
kujon106 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zdar, to co máš na mysli se jmenuje zapalovací rampa. Je mi záhadou jaký kabely má tvůj brácha na mysli, lepší bude když hodíš foto. Citovat
Achilo Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Tak tady hážu foto od bratra co myslí těma kabelama a tak. Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 to nejsou kabely ale hadicky, odvetravaji viko ventilu od olejovych par, demontuji se snadno, zmackne se z obou stran dovnitr ta zluta (zelena) kosticka pripadne ten zluty pulkruh a pak se to zatahnutim rozpoji, pri spojovani je to zase treba zmacknout a nechat zacvaknout radeji to ale delat u tepleho motoru, v tomhle mrazu budou ty plasty krehke, tak aby to pri demontazi neprdlo [upravil dne 22/2/11 17:58 Ferry] Citovat
kujon106 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 To normálně musíš vycuknout, co bude třeba aby ses k tomu dostal. Citovat
Achilo Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 a když teda demontuju hadičky a ten kabel co de do rampy tak pak už žádný úskalí v sundání plastu nejni ? a pod nim už sou svíčky? Citovat
qx123 Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Díky za vysvětlení, snad ty svíčky dokážu vyměnit. Ptal jsem se, protože včera ráno po nastartování, mi přišlo,že naskočil jen na 3 válce, a kontrolka diagnostiky od té doby nezhasla, ani po vymnuti a opetovném nastartování, odpojení baterie. Auto jede bez problémů, jen kontrolka stále svítí, tak nevím zda to může mít společné s tím špatným nastartováním. Svíčky už mají najeto 50 tisic. Předpokládám, že kontrolka přestane svítit jen po navštívení servisu a diagnostice že jo? Děkuji za odpověď Citovat
Peta-k Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 myslim si ze by mela zhasnout sama ....me se to taky stalo ze svitila cca pul hodiny co jsem jel tak jsem chcipl a nastartoval a je to ok....jinak si myslim ze ma se rozsvitit zapsat chybu a zhasnout nebo ne? Citovat
qx123 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Kontrolka svítí druhý den v kuse, ted je otázka zda po výměně svíček zhasne, nebo servis musí pres diagnostiku chybu vymazat a pak až zhasne.Nevím Citovat
kujon106 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Zkus to nechat po výměně svíček přes noc s odpojenou baterkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.