victory Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 P+R je skvělej nápad, 10 ,- symbolický poplatek. 100 ,- dám za 24h lístek na MHD. Kdyby bylo něco na Smíchově, bylo by to super. Jinak parkuju jak se dá, všechny nápadnosti v interiéru hodím do kufru a říkám si že moje orezlá stará plechovka snad nebude nikoho zajímat. Citovat
sloters Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Pokud se mi nechce platit ani těch 10 kč a vím,že do 3 h pojedu zpátky,tak to nechávám na Chodově v parkoviště nákupního centra.3 h jsou zdarma,pak ale platíš po hodinách,tuším že kolem 30-40 kč/h. Citovat
CelticGirl Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 ad Smíchov.. tam to nechávám u busové zastávky, ale dopoledne je tam nával.. když je plno, tak to často nechávám pod Strahovem, tramvaje tam jezdí furt a problém s parkováním tam není Citovat
AKCZ Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Kdyz asi pred 10ti lety jsem vyuzil poprve P+R tak sem tam nechal auto 4 dny pani mi pak jen rekla ze me auto mohli klidne odtahnout a tak sem byl dostatecne poucen Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 ty cedule o aktuálním volném počtu míst jsou myslím všude, stačí jen koukat ... a taky samozřejmě na webu. K Chodovu - zatím mám zkušenosti jen mezi 8-9 ráno (zanechání auta) a to nebyl problém .. A co se Běchovic týká ty jsou dost napytel jelikož spojení do centra je možné jedině vlakem autobus jsem zkoušel a to bylo tak nepředstavitelně plné že jsem málem vyskočil za jízdy .. Citovat
c.WO.k Odesláno 23. únor 2011 Autor Odesláno 23. únor 2011 tak snad v sobotu odpoledne to nebude tak hrozný Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 hele a nemate zkusenost s P+R v Berline ? jak to tam chodi? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.