Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P+R je skvělej nápad, 10 ,- symbolický poplatek. 100 ,- dám za 24h lístek na MHD. Kdyby bylo něco na Smíchově, bylo by to super. Jinak parkuju jak se dá, všechny nápadnosti v interiéru hodím do kufru a říkám si že moje orezlá stará plechovka snad nebude nikoho zajímat.

Odesláno

Pokud se mi nechce platit ani těch 10 kč a vím,že do 3 h pojedu zpátky,tak to nechávám na Chodově v parkoviště nákupního centra.3 h jsou zdarma,pak ale platíš po hodinách,tuším že kolem 30-40 kč/h.

Odesláno

ad Smíchov.. tam to nechávám u busové zastávky, ale dopoledne je tam nával.. když je plno, tak to často nechávám pod Strahovem, tramvaje tam jezdí furt a problém s parkováním tam není :)

Odesláno

Kdyz asi pred 10ti lety jsem vyuzil poprve P+R tak sem tam nechal auto 4 dny :mad: pani mi pak jen rekla ze me auto mohli klidne odtahnout a tak sem byl dostatecne poucen :D

Odesláno

ty cedule o aktuálním volném počtu míst jsou myslím všude, stačí jen koukat ... a taky samozřejmě na webu. K Chodovu - zatím mám zkušenosti jen mezi 8-9 ráno (zanechání auta) a to nebyl problém .. A co se Běchovic týká ty jsou dost napytel jelikož spojení do centra je možné jedině vlakem autobus jsem zkoušel a to bylo tak nepředstavitelně plné že jsem málem vyskočil za jízdy ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...