oddie Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Vůle, zadrhávání, a nebo se mi třeba jen nelíbí Citovat
tomyka Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 to ked sa enia tie spicky vstrekof ci co toje, to treba vted aj nastavovat cerpadlo ? alebo len pridem vymenim a idem dalej? Citovat
oddie Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Ne, pokud je čerpadlo nastavené tak jak má být, tak na něj při výměně trysek není třeba sahat (tedy, vyjma povolení trubek ) Citovat
rimmer Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 No planuju taky rozvody tento rok, protoze sem je jeste neudelal ani po roku od koupi, za coz se auticku omlouvam, ale po koupi auta sem mel tak max. na lizatko )) Ty ventily apod. co tu vse rikas, kdyz reknu servisakovi zkontroluj ty ventily a pod. bude asi vedet doufam, pokud je solidni, ale nesundava se kvulu tomu hlava ? Ja nevim, protoze neslozitejsi vec co spaluje benzin, nebo naftu jsem mel rozebranou na Jawe 250 Citovat
Dydzej Odesláno 13. únor 2005 Odesláno 13. únor 2005 Staci jen sundat viko, jenze ty uz tam budes mit hydrostely, pokud mas 2.1 TD 12V. To uz je pak o vymene za novy. [Editován dne 13/2/05 Dydzej] Citovat
Guest Filip Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 To Janhercik: A byla součástí té prevent. prohlídky i kontrola vůle ventilů ?? (Myslím v těch 4600 kč). Citovat
janhercik Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 To: Filip Ventily jsem si nechal dělat spolu s rozvody přesně před rokem (cca 16000km). Teď se mě v servisu ptali, zda jsem je nechal v poslední době udělat. Rozhodně je neštelovali, zda se na ně koukli, to tedy nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.