Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ta mapa se sama poda :D

hm ale dal bych ji radeji do folie kdyby se mi nahodou udelalo blivno :D

Odesláno
to myslim, ze by radek v tu chvili poblitou mapu urcite neresil :D

Dobre tak potahnem pro sichr igelitem i prostor pred sedadlem spolujezdce :) .. i kdyz kdyby se jelo mym autem tak mi to neva bych jen vypral koberecek pak :D ..

Odesláno

ja chci vyhrat.. ale jelikoz nemam navigaci ani navigatora, tak nevim :D... abych to tam jel projezdit krizem krazem predem :D :D :D

takze pokud se najdou nejake slecny, 90/60/90, co umej cist v mape, tak si je zabiram :D...

Odesláno
ja chci vyhrat.. ale jelikoz nemam navigaci ani navigatora, tak nevim :D... abych to tam jel projezdit krizem krazem predem :D :D :D

takze pokud se najdou nejake slecny, 90/60/90, co umej cist v mape, tak si je zabiram :D...

90 kilo / 60 let / 90 poslednich vlasu na hlave ? ... ty Ti radi prenechame :D:roker

Odesláno

Scratch určitě už někoho má.

Do stylu jízdy nikomu nekecám. Jednou takhle máma kecala tátovi tak dupnul na brzdy a v nějaké horní dolní jí nechal vystoupit. :D No od té doby do řízení nekecá a já taky ne. :D

Situace byla taková, že udělali objížku přes zapadákovi, kde to táta neznal a mamka prostě začala být vynervovaná jak jede a kam to vůbec jede.

Odesláno

:D... takhle jsem jednou poslal MALEM sebe na masine do prikopa...

joo zatacky, tak jsem si je uzival a najednou se jedna tak utahla... ale dobrzdil jsem, ale pulkou masiny v prikope a nejhorsi ji bylo dostat z prikopa ven - ja 65kg a masina 230kg, vzadu slick a ted aby to vyjelo po trave z prikopa :D...

Odesláno

Zdar. Teoreticky bych měl mít navigátorku, ale, prakticky to vidim na fiasko (asi jsem jí oprudil). Jinak jsem k dispozici na jakémkoli postu, i, když po posledním orienťáku, nevim, jakym.

Odesláno
Taky jedu sám, a pokud přežiju pateční noc tak budu hledat buď navigatora nebo řidiče. Navigator musi být ale rano schopen čist mapu, ne jeko tehdy Koudak kterej nevěděl ani jak mapa vypadá, natož aby navigoval:D:D:D

Teda pokud nebude nikomu mlademu vadit že pojede s fotrem:D:D

[upravil dne 19/4/11 16:41 Radek Hurvajz]

já klidně Radku pojedu s Tebou jako navigátor :) Beztak spolu už bydlíme jestli jsem to dobře pochopil no a aspoň se nebudu muset hlídat s pitím v pátek hehe :) Stačí když mi v sobotu dáš mapu do ruky a ono se to nějak poddá ..

Pokud nebudeš vypadad jako Koudak tehdá na Šebetově:D tak klidně.
Odesláno

Tak jsem dneska zjistil, že na žádný sraz nevyrazím:( Docela mě to naštvalo. Po strašně dlouhé době jsem se na něco moc těšil.

Nacpali mi na poslední víkend pohotovost v práci. Prostě to mistr pos... , přestože jsem si zamlouval už na pátek (co je sraz) dovolenou měsíc dopředu.

Naštěstí se slitoval kolega a prohodil si to se mnou. Příští víkend jsem v práci, ale za účast na srazu mi to fakt stojí. :):papa:papa

[upravil dne 11/5/11 07:28 Lví-ček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...