Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já taky nemám deku....ona tam má být? I na benzinu?Já myslel že deka buda jen na Trábu.Ještě bych rád sehnal plasty na blatníky s prohem přes dveře .Takový ty co maj 106 GTI nebo coto.

Odesláno

ty lemy schanim taky :) ja mam pocit, ze tu deku tam mam :D:D na kapote.

ale schanim levy podbeh, uz ho tam rok nemam, zasiraj se mi zevnitr dvere, ale nejak to nehrotim, dale potrebuji novy uchyt antenky (nedrzi mi a zatyka mi kolem ni) a otackomer, ale to uz jsou jen kosmeticke vady

Odesláno
Napsán autorem Marlin

ty lemy schanim taky :) ja mam pocit, ze tu deku tam mam :D:D na kapote.

ale schanim levy podbeh, uz ho tam rok nemam, zasiraj se mi zevnitr dvere, ale nejak to nehrotim, dale potrebuji novy uchyt antenky (nedrzi mi a zatyka mi kolem ni) a otackomer, ale to uz jsou jen kosmeticke vady

Tak deku nemám, ale nevadí mi to. Ten podběh tam Kelly má (jen ta cena:(), kolem anténky mi snad nezatýká, zato kolem 5. dveří a nevím, kde vzít tu gumu (těsnění). Otáčkoměr mi znatelně chybí, ale já si zvyknu...:)

[Editován dne 7/3/05 Kurt]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ja tiez tuto diskusiu sledujem uz dlhsie - a teraz som sa rozhodol, ze sa pridam.

Mne s toho plastu medzi oknom a motorom tiez chyba asi 5cm zo spolujazcovej strany - auto bolo tuknute vpredu na spolujazdcovej stane - cize to fakt asi nejako suvisi - a tiez mi to pri silnejsom vetre hvizda.

Okrem toho ja zasa zhanam ten cierny plast alebo gumu, co je od spodu na prednom narazniku (na tych novsich).

Odesláno
Napsán autorem Scholtz

Ja tiez tuto diskusiu sledujem uz dlhsie - a teraz som sa rozhodol, ze sa pridam.

Mne s toho plastu medzi oknom a motorom tiez chyba asi 5cm zo spolujazcovej strany - auto bolo tuknute vpredu na spolujazdcovej stane - cize to fakt asi nejako suvisi - a tiez mi to pri silnejsom vetre hvizda.

Okrem toho ja zasa zhanam ten cierny plast alebo gumu, co je od spodu na prednom narazniku (na tych novsich).

No to se skoro obávám, že budeš mít stejný problém, jako já s tím těsněním na 5. dveře - asi se to nebude dát jen tak sehnat:(

Odesláno

Zkuste napsat na : Ptacek8@seznam.cz

Já požadoval nějaké věci, a tadydle je dopis od něj. Připadá mi to, že to je nějaká zbořka, nebo odhláška. tak třeba by něco mohl mít.

\"Dobrý den, většinu požadovaných nd mám. Krytky ovladačů oken 200 Kč za obě strany, zrcátka jsou manual v pěkném stavu se skly nepoškozené a plně funkční cena za jedno je 400 Kč i s vnitřním krytím. okapničky 200 Kč za obě, kotouče jsou o.k. cana za oba 500 Kč, zadní tlumiče 450 Kč za kus. Nejsem si stoprocentně jist, ale mám za to že všechny přední světla mají přípravu na el. ovládání, mohu se samozřejmě mýlit, to se pokusím zjistit, pokud ano cena za jedno světlo je 400 Kč. Kola už jsou pryč, šíbr na autě nemám a volant pouze obyčejný dvouramenný\"

Odesláno

MARLIN - ten podbeh tam dej. Ja s tim jezdil rok, koupil jsem oigo asi za 490,- a tyden na to mi praskl ten polohovaci mechanizmus dveri, resp. zaveseni jedne rolnicky. Samozrejme kvuli bordelu, ktery tam byl. Takze....nevahej a kupuj :D:D:D

v bazaru jsem videl nejakou 106 starsi zborenou na dily, kukni tam

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...