flacek Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Vypadá velmi dobře, ty mřížky chci taky:) Citovat
velkybanan Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 taky by se mi líbily,ale ta cena:bacha a jinde je sehnat nemohu Citovat
flacek Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Jj já jsem dal již poptávku do inzerce ale asi jedině nové. Nevím jestli jsou ceny aktuální ale někde jsem se dočet cca 3.000,- za jeden kus. To je tzv. \"masakr cena\" Za 4ks jsem pomalu na ceně ojeteho vozu. Citovat
velkybanan Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 no na 2 berlingo jako má kolega výše tak přední cca 3500,- a zadní 2800,- asi tak nějak:( Citovat
flacek Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Tak zadek by měl být asi stejný, předek mám ale ty kapky před FL. Ale ono je to jedno, při té ceně si o tom nechám zdát a třeba někdy v budoucnu na ně někde narazím. Jinak jen rychlý dotaz, zadní lampy jsou stejné před a po FL? Když teda budou na stejné otvírání dveří (jednokřídle vs dvoukřídlé)? Líbí se mi ten crystal vzhled, oproti těm tmavým. Citovat
velkybanan Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 je to stejná budka:D taky si chci koupit ty jakoby čirý oproti klasice,ale až budou chechtáky:super Citovat
Šalda Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Jj, jsou stejný, taky se na ně chystám, tak pak ty moje tmavý budou na prodej:D:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.