bigicek Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 Zdravím Vás všechny. Poslední dobou mám velké strasti se svým pažoutem. Vrzání plastů v palubovce, ve dveřích a dokonce i ve sloupku mezi předními a zadními dveřmi. Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobné zkušenosti a jak je řešit. Mám strach nechat \"mechaniky\" v autoservisu do něčoho vrtat, aby to potom nebylo ještě horší ( Citovat
lamancha Odesláno 16. leden 2005 Odesláno 16. leden 2005 Tak s tim jsem problemy zatim nemel, nebo jsem hluchy. Parkrat neco zavrzalo vpravovpredu ale jinak (tukytuk na drevo) je klid;) Citovat
Bohumil Odesláno 17. leden 2005 Odesláno 17. leden 2005 2 Bigi : Nesmíš moc vrzat a hrkat.:D:D Citovat
destiny Odesláno 17. leden 2005 Odesláno 17. leden 2005 Slyšel jsem torii: Čím větší ruchy dělá auto, tím silnější potřebuješ audio Je teda pravda, že dílenské zpracování Peugeotů není zrovna moc chváleno. Jedině snad u 407 se dodtal Peugeot na uroveň německých vozů a hrozně si s tím honí teď triko. Jinak je pravda, že po ježdění na pražských silnicích teď moje 307 vydává zvuky, které by asi neměla, ale už jsem zažil horší auta. Dveře jsou v pohodě, ty mám kvůli muzice vytlumené, ale palubka trochu vrže. Citovat
Bohumil Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 Ovšem, ale i síla audia může působit destruktivně. Pomalu a nepozorovaně se začnou povolovat šroubečky, .... Citovat
lamancha Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 nejhorsi je, ze kdyz se nakousne nejaky problem, tak ho okamzite chytnu - nebo si to aspon myslim, to je jako kdyz slysim o mravencich a hned se zacnu drbat:D Citovat
bigicek Odesláno 21. leden 2005 Autor Odesláno 21. leden 2005 je to hrozný to vrzání, pořád tam něco klape vrže, no prostě katastofa. Už sepisuji závady na 2 letou garančku. Citovat
lamancha Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 tuhle mi neco vrzalo vpravo, zenuse rika, ja to slysim zleva a byla to schranaka na bryle:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.