Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Objednal jsem walkera, tak mám walkera. Kompletně. Celkem 5,5 ticek za oba díly, montážní materiál (spony) a práce. Šikovní kluci, se kterejma se dá dobře mluvit a vybírat i po objednávce na místě.

Odesláno

no, koukam, ze predni dil s katikem koupim walkera, at drzi a zbytek od polaku a bude...

Nevite nekdo o levnych polacich? staci eshop, montovaat budu sam, at se nenudim...

Odesláno

ono to pak hur funguje?

Si myslim, ze jde spis o vydrz ne? a me je jedno, jestli si to budu menit kazdej rok nebo jednou za tri... Aspon se nenudim a je to pro me mensi financni zatez najednou...o coz mi jde...

Odesláno

oddie:

No kolega ma 4 roky, Polmostrow a zatial drzi. Ono to stoji fakt babku, vymena v dvojici za par minut.

edit: Zvuk je ako u originalu (odskusane). Nie som zastancom smejdov, ale za tu cenu si lahnem pod auto aj kazdu jar :D.

[upravil dne 18.2.2011 22:19 jojtik]

Odesláno

Pro ty, kdo \"myslí\", že u výfuků jde jen o výdrž. Na tyhle stránky linkuju opravdu velmi nerad, ale tenhle článek za to stojí a je jednou z velmi mála velmi světlých vyjímek:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072602

Nicméně si \"za tu cenu\" klidně lehejte pod auta dál, ono když po kapkách zaplatíte na spotřebě několikanásobek toho \"ušetřeného\", nevšimnete si toho, a co oko nevidí, srdce nebolí...

Odesláno

oddie : Good link, možná pár lidí pochopí že ne každej levnej výfuk je dobrej, mám dost problém to lidem vysvětlovat....:papa

h4wk3y : WALKER jsou relativně slušný vejfuky za poměrně slušnou cenu, vesměs už prodávám jen tyhle protože nejsou tolik ošizené uvnitř jako ostatní značky.... Jen tak pro info špatnej vejfuk ti klidně sebere 10 koníků ani nemrkneš a ještě ti přidá litr na spotřebě, vybírej s rozvahou...:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...