Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
muzu se zeptat proc ne bosal?

Protože bosal je jako monroe, zná to většina lidí ale kvalita tam není, dřív jsem to prodával, ale kvalitou to připomínalo polské levné výfuky, tak už tetko dělám radši dražší WALKER, který většinou drží... :papa

Odesláno
Já jsem kupoval zde, ale Walker. http://vyfuky-bosal.cz/

Vyšel o cca. 600 Kč méně než v autokelly apod.

Zatím spokojenost ( po roce ).

Dík, cena standardní, fajn je montáž. Leč Plzeň taky v Pze není. ;-)

Nechat poslat, namontovat sám... :) jinak je Plzeň samozřejmě pasé...

Odesláno

To by jistě šlo a taky jsem nad tím uvažoval. Ale jelikož jsou ceny víceméně standardní, a já bydlím v paneláku (i když jisté možnosti jsou), nechal bych to udělat raději někoho, kdo nad tím nebude bádat.

Odesláno
To by jistě šlo a taky jsem nad tím uvažoval. Ale jelikož jsou ceny víceméně standardní, a já bydlím v paneláku (i když jisté možnosti jsou), nechal bych to udělat raději někoho, kdo nad tím nebude bádat.

Souhlasím, ono je to v podstatě jednoduchý, ale lepší provést ve dvou.... Potrápí to kónusové spojení a navlečení sponky, která šla velice ztuha... Na chatě mám kanál, takže jsem to řešil tak.

Odesláno

Tak asi nic, hlavní dodavatel má jen Bosal, druhý má sice Walker, ale má tam dva typy lišící se dramaticky cenou, nevím, co je v nich za rozdíl, jeden je za cca 2tis, druhý asi za 3.4tis. Předpokládám tedy, že máš sedan, v popisu to není.

Odesláno
Tak asi nic, hlavní dodavatel má jen Bosal, druhý má sice Walker, ale má tam dva typy lišící se dramaticky cenou, nevím, co je v nich za rozdíl, jeden je za cca 2tis, druhý asi za 3.4tis. Předpokládám tedy, že máš sedan, v popisu to není.

Liší se to akorát podle toho jestli to má fap nebo ne ... :)

Když je to s FAP tak je tam WALKER 22559 a když je to bez FAP tak je tam WALKER 22432.... Mám je oba za cca 1600kč, je to nějaký drahý ... :myslim

Odesláno

Liší se to akorát podle toho jestli to má fap nebo ne ... :)

Když je to s FAP tak je tam WALKER 22559 a když je to bez FAP tak je tam WALKER 22432.... Mám je oba za cca 1600kč, je to nějaký drahý ... :myslim

Je, taky to není dodavatel na vejfuky, spíš na drobnosti.

Odesláno

No drobnosti už vůbec, ty od WALKERa neberu, mají to příslušenství strašně drahý, jak gumy, tak sponky i těsnění.... Ty vejfuky nejsou levný, ale zas to alespon poměrně drží....:)

Odesláno

Hotovo, vyřešeno, vyměněno. Včetně středního dílu... Příruba nebyla nic moc.

Uděláno v SPEI. Za pár minut.. V podstatě jsem akorát stihnul kafe. :-)

Díky vščem za názory, náměty, pomoc...

[upravil dne 18.2.2011 16:56 Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...