Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chvění celého auta při podřazování P406

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim už jednou sem sem psal tenhle problém ale už sem vyzkoušel snad všechno a furt je to stejný...Padnul mi motor sehnal sem Xantii (pojízdou s kterou sem přijel domu 50km) vyndal motor a dal do 406ky od té doby když zatáhnu ručku a chci se rozjet celé auto se začne hrozně třást a tohle se projevuje i při podřazování hlavně z trkojky na dvojku.Menil sem silembloky na ramenou spodní čepy, čepy na řízení, poloosi a nic nepomohlo.Spousta lidí mi řeklo že to teda bude spojkou.Jeden muj známej začal mít ten samej problém vymenil spojkové lanko a vše bylo ok asi tak týden a pak to začlo zas.Vzal si odeme tu starou spojku z toho padlého motoru ( ta chodila normálně) a dal jí tam a třáslo se to furt tak zkusil dát ešte jinou taky ale starší a vymenil i setrvák a chvění je tam furt....Nevíte nekdo co by to mohlo bejt???

Odesláno

Ale přítlačák taky dával z toho mého starého motoru a řikám tam to nic nedelalo tam to chodilo krásně....Je to divní a ted vubec nevim jestli mám teda kupovat do svého novou spojku nebo to řešit nejak jinak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...