Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 vs. S-MAX  

5 hlasů

1. 1. 5008 vs. S-MAX

• 5008
      33
    • S-MAX
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

na firme kde brat pracuje maju 2x s max.oba maju detske choroby.motorceky stieracov,naklapania svetiel,starter...nieco so spojkou tam robili,chceli menit dvojhmotny zotrvacnik lebo chveje motor.vstreky pri 90 tkm.preskocil rozvodak pri 80 tkm a menit sa ma pri 120.obcas nejde odomknut.motory 2 litrove turbo diesle.oznacenie presne neviem.od nova kupovane na firmu.

kazdy nadava na renault ale par co ich maju na firme tak nemaju problem

Odesláno
na firme kde brat pracuje maju 2x s max.oba maju detske choroby.motorceky stieracov,naklapania svetiel,starter...nieco so spojkou tam robili,chceli menit dvojhmotny zotrvacnik lebo chveje motor.vstreky pri 90 tkm.preskocil rozvodak pri 80 tkm a menit sa ma pri 120.obcas nejde odomknut.motory 2 litrove turbo diesle.oznacenie presne neviem.od nova kupovane na firmu.

kazdy nadava na renault ale par co ich maju na firme tak nemaju problem

Mno... Tak takove ty: \'kamarad svagroveho kolegy ma to ci ono a ma ci nema s tim problemy, to jsou pro me ty absolutne nic nedokazujici zpravy. Nic ve zlem. V tom vlakne se tu bude kazdy jen prebijet co mu vice vyhovuje... A je to o cem? ...o hovne. Proste prijdu, prubnu, kuknu na cenu , srovnam a musim vedet co chci. Tady tezko nekdo vytahne trumf takovy ze to rozsekne co je lepsi. Kura budme radi, ze mame vyber a ze se kazdemu libi neco jineho. Nekdo macandy nekdo vychtliny! :D

Odesláno

Martinesk, tak to jsem rád že si rozumíme;):D

Ohledně kvality obou aut nemá smysl přemýšlet, protože vždy záleží na konkrétním kusu auta.

5008 je moc pěkná, fakt se mě moc líbí, a navíc je to Peugeot, takže značka o které aspoň něco málo vím, vyhovuje mě i servis a podobně. Ale ten S-max se mě prostě líbí o trošku víc, ale zase je to Ford, o kterým nevím nic:(

Proto pořád nevím pro jaký z nich bych se rozhodl:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...