Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..skús dať pozrieť ten FAP ono aj keď to nesignalizuje to môže byť zaplnené a zvyšuje to spotrebu. na také krátke vzdialenosti regenerácia len ťažko prebehne. Koľko máš km?

Odesláno

to HonzaZ:

a ty by jsi mi to mohl prosím načíst? čet jem na foru že prej maš dia. a jsi z Prahy a jsi šikovnej a.....:papa

na ceně se určo dohodnem...

Odesláno
to HonzaZ:

a ty by jsi mi to mohl prosím načíst? čet jem na foru že prej maš dia. a jsi z Prahy a jsi šikovnej a.....:papa

na ceně se určo dohodnem...

To vis ze je sikovny.....a urco to udela.........ale musis spis SZ.....:D

Odesláno

Pavelp 123: jezdi normálně jako člověk a neřeš tady píčoviny. Kolikrát chtěj lidi skutečně poradit a odpovědi se jim nedostane a vy se tady nimráte v nesmyslech na 50 odpovědí:blablabla

Odesláno
Pavelp 123: jezdi normálně jako člověk a neřeš tady píčoviny. Kolikrát chtěj lidi skutečně poradit a odpovědi se jim nedostane a vy se tady nimráte v nesmyslech na 50 odpovědí:blablabla

Jaký píčoviny já se jen slušně ptám nemám zkušenosti s díslem měl jsem benzína tak to píčoviny nejsou :roll já se rád raději zeptám zkušených :super

Odesláno

pavel nevsimaj si ho...

on asi padol z neba uceny a hned vedel vsetko...cokolvek ti nieje jasne sa kludne pytaj..od toho sluzi forum....a hlavne citaj co sa tu pise a niekedy ani nemusis dat otazku a najdes rovno na nu odpoved.... drzim palec...

Odesláno
pavel nevsimaj si ho...

on asi padol z neba uceny a hned vedel vsetko...cokolvek ti nieje jasne sa kludne pytaj..od toho sluzi forum....a hlavne citaj co sa tu pise a niekedy ani nemusis dat otazku a najdes rovno na nu odpoved.... drzim palec...

godzilaTO děkuji a rád zase přijdu aj čítat co tu nového se řeší a rád se přiučím :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...