Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..to určite nemyslím - ten vír v nádrži. okolo 2000 ot. by si mal mať najlepšiu spotrebu. A niekedy tomu predsa treba trocha stupiť - vyfúknuť sadze z FAPu aj sranda trocha musí byť.:aut

Odesláno

Neboj sa nic. Ziadny vietor a ani vír v nadrzi. Uvidis sam. To auto potrebuje troska rozbehnut. Je jedno z tych tazsiych a preto sa necuduj ze mu treba viacej plynu.neboj nic. Ked sa spytas na nazor ostatnych ako jazdia oni urcite budes prekvapeny kedy radia rychlosti.

Odesláno

Neboj se to sem tam vytočit.......je to 16ventilový motor a ten nemá rád nízké otáčky...spíš vyšší......pokud budeš jezdit normálně a nepodtáčet to tak to cukat nebude.......zbytečně pod 2000 ot. nechod......

Odesláno

pavelp123 a akú si mal spotrebu keď si jazdil tak ako uvádzaš, keď sa bojíš že bude prievan v nádrži. Ja si myslím že keď budeš jazdiť okolo 2000 otáčok budeš mať lepšiu spotrebu.

Odesláno

Aj ja jazdím krátke trate (viem nie je jedno či v malom alebo veľkom meste), priemernú spotrebu mám v zime 6,5 a v lete okolo 6,2 ale keď idem v meste 50km/h na trojke momentálnu spotrebu ukazuje cca 2,3 - 2,8.

Odesláno
já budu jezdit jak mě tu radí a uvidím jaká bude spotřeba jestli taky co máš ty tak to by bylo supr za 6,2 na krátko :potlesk

2,3 - 2,8 na trojke a 50km/h ???? pri dvojlitri???? kua čo to mám s motorom:bojim

Odesláno
Pavel, ako dlho jazdíš týmto spôsobom a ktorý borec ti to poradil? Normálne by som ho za to :bacha

Ja len dúfam, že tú dvojhmotu už nemáš načatú. Júj, normálne trpím za to auto.

:myslim

Odesláno
já budu jezdit jak mě tu radí a uvidím jaká bude spotřeba jestli taky co máš ty tak to by bylo supr za 6,2 na krátko :potlesk

2,3 - 2,8 na trojke a 50km/h ???? pri dvojlitri???? kua čo to mám s motorom:bojim

a kolko ti to ukazuje?

Odesláno
Pavel, ako dlho jazdíš týmto spôsobom a ktorý borec ti to poradil? Normálne by som ho za to :bacha

Ja len dúfam, že tú dvojhmotu už nemáš načatú. Júj, normálne trpím za to auto.

:myslim

Asi rok co mě to přivezli a ptal jsem se ho zrovna jak s tím jezdit tak mě to řikal jak jsem psal a doufám že taky není načatá dneska jsem jel podle vás a jeto něco jinýho ale studený jsem to tak netočil jsi myslím nebo mužu taky tak točit na 2000ot.

Odesláno

tak dnes som skúsil po meste tú trojku a keď idem ustálene 50 km/h, tak spotreba je od 4,3 do 5,4 záleží od profilu terénu. Otáčky sú na 1900. tak to mi to ukazuje, tých 2,3 to by muselo byť jedine tak z kopca:P

inak jazdím momentálne len do práce celú zimu 8 km mestom a spotreba je 7,4l, tak vcelku v pohode som spokojný.:D

Odesláno
tak dnes som skúsil po meste tú trojku a keď idem ustálene 50 km/h, tak spotreba je od 4,3 do 5,4 záleží od profilu terénu. Otáčky sú na 1900. tak to mi to ukazuje, tých 2,3 to by muselo byť jedine tak z kopca:P

inak jazdím momentálne len do práce celú zimu 8 km mestom a spotreba je 7,4l, tak vcelku v pohode som spokojný.:D

Tak 7,2l jezdím taky

Odesláno

..ti je pekná spotreba :cool:

pavelp123 : kludne môžeš na studeno aj 2000 ot aj o niečo viac to len aby si to na studeno moc prudko netočil inak pôjde turbo do večných lovíšť. :fnuk ale to je jasné že nie hneď... to by si musel praktizovať stále

Odesláno

pavelp123 ja jezdim 12km do prace a spotreba 6,5l.Jinak kdyz jedu daleko,tak mam spotrebu 5,6l.A jezdim,jak tady kluci presne pisou.Na 3ku tech 60km na 4ku 80-90km,5ka 110-120km a 6ka ten zbytek:super.Ta spotreba ve meste okolo 7l ale jak rikam,kdyz jedu dal a a 6ku si drzim tech 130km,tak prumer mam 5,6l.Je to parada.Hlavne nepodtacet.Tady kluci radi velmi skvele.Jinak mam 2,0HDi 100kW.

[upravil dne 14/2/11 18:50 hořa]

Odesláno

do práce to mám cca 7 km a spotřebu mám 9l ať dělám co dělám:o myslel jsem si že to je zimou a mrazama, ale teď poslední měsís bylo nad nulo, už přemejšlim o vstřikach a ja nevim čim ještě....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...