Rico406 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Nemate nekdo prosim Vas zkusenost z vymeny motoru ,jestli dostanu 2.1 td misto 1.9td??? Citovat
Benžík Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mechanicky to pujde bez větších problémů. Ale budeš muset vyměnit i jiný díly než samotný motor, převodovku, asi i poloosy, kat...jedině mít vrak a z něj to všechno brát. Taky s dokladama to asi vyřešit nepůjde. Citovat
Rico406 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 hmm... cekal jsem ze by to mohlo byt lehci:D dik za info!!! Citovat
Burisek Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 ono celkově měnit motor za jiný typ motoru třeba právě tvůj post je blbost !! Po stránce úřední až po samotnou výměnu to jsou jen problémy !! Pokud je ten motor KO tak zase vyměnit za stejný typ motoru...... Citovat
Ondrík Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 ja sa vám do toho moc nevyznám,ale viem že po stránke úradnej by to problém nemal byť už len z toho dôvodu,že na čísle motora už vôbec nezáleží pretože sa chápe ako náhradný diel.no neviem ako je to aj pri zmene objemu. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 taky tomu nerozumím, ale prý se může měnit jen stejný typ motoru, např. RHZ za RHZ, atd. Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 To Ondrik, na slovensku mozna (i kdyz taky pochybuju, to ze se neeviduje cislo motoru to ano, ale typ motoru je neco jineho), ale v cechach plati, ze musi byt stejny typ - tripismenny kod, jak pise ozzy56 pokud motor odesel, sehnat uplne stejnej, pokud chce jen vyssi vykon, tak auto prodat a koupit jiny s pozadovanym vykonem, je to nejjednodussi a nejlevnejsi cesta, ac si muze nekdo myslet neco jineho Citovat
comm Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Na slovensku sa bere motor ako nahradny diel ale uz z prvych 6znakov vinu hovory co sa tam ma nachadzat, aky agregat. Ak menis motor tak len za rovnaky typ, alebo je mozne dat iny ale len z mensim vykonom. To musi samozrejme odobrit importer. Zamena je mozna len musis vymenit aj prevodovku, ovladanie spojky a dalsich prkotin na ktore narazis. Len ked narazis na dopravaka ktory pozna motory a venuje sa tomu a ja v BA poznam niekolko tak mas smolu a nemusim ti hovorit co ta potom caka okrem platenia. Prejst z 1,9 na 2,1 je papierovo nemozne! Tak si vyber, predaj 1,9 a kup si 2,1, uz dneska to niesu zavratne sumy ako kedysi ked ja som daval za kombika 2,1 140000SK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.