Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mechanicky to pujde bez větších problémů. Ale budeš muset vyměnit i jiný díly než samotný motor, převodovku, asi i poloosy, kat...jedině mít vrak a z něj to všechno brát. Taky s dokladama to asi vyřešit nepůjde.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ono celkově měnit motor za jiný typ motoru třeba právě tvůj post je blbost !! Po stránce úřední až po samotnou výměnu to jsou jen problémy !! Pokud je ten motor KO tak zase vyměnit za stejný typ motoru......

Odesláno

ja sa vám do toho moc nevyznám,ale viem že po stránke úradnej by to problém nemal byť už len z toho dôvodu,že na čísle motora už vôbec nezáleží pretože sa chápe ako náhradný diel.no neviem ako je to aj pri zmene objemu.:)

Odesláno

To Ondrik, na slovensku mozna (i kdyz taky pochybuju, to ze se neeviduje cislo motoru to ano, ale typ motoru je neco jineho), ale v cechach plati, ze musi byt stejny typ - tripismenny kod, jak pise ozzy56

pokud motor odesel, sehnat uplne stejnej, pokud chce jen vyssi vykon, tak auto prodat a koupit jiny s pozadovanym vykonem, je to nejjednodussi a nejlevnejsi cesta, ac si muze nekdo myslet neco jineho :D

Odesláno

Na slovensku sa bere motor ako nahradny diel ale uz z prvych 6znakov vinu hovory co sa tam ma nachadzat, aky agregat. Ak menis motor tak len za rovnaky typ, alebo je mozne dat iny ale len z mensim vykonom. To musi samozrejme odobrit importer.

Zamena je mozna len musis vymenit aj prevodovku, ovladanie spojky a dalsich prkotin na ktore narazis. Len ked narazis na dopravaka ktory pozna motory a venuje sa tomu a ja v BA poznam niekolko tak mas smolu a nemusim ti hovorit co ta potom caka okrem platenia.

Prejst z 1,9 na 2,1 je papierovo nemozne!

Tak si vyber, predaj 1,9 a kup si 2,1, uz dneska to niesu zavratne sumy ako kedysi ked ja som daval za kombika 2,1 140000SK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...