Cappry Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mám problém se zámkem předních pravých dveří. Nejde mi zamknout centrálem. Když zamykám klíčem řidičové dveře, PP se nezamknou, tudíž se opět celé auto odemkne. Když zamykám PP celé auto zamkne i odemkne. Kde je chyba? Určitě jsi myslím v zámku PP dveří. Dá se opravit nebo hned vyměnit. A co když to není zámek?:bacha [upravil dne 14.2.2011 19:09 Cappry] [upravil dne 14.2.2011 19:10 Cappry] Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 mámteda 306ku,kdysi sem řešil ten samej problem,nejdřív sem hledal sám závadu a pak sem byl v servisu,dělaji to kablíky v průchodce dveří,museli mi to celý opravit projdi si to tady Citovat
Cappry Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 myslím si, kdyby to dělali kábliky v průchodce, tak to nezamknu klíčem z PP dveří. myslí si jestli to není spínač v zámku dveří. Má někdo fotku spínače zámku bez blakády? Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 budeš se divit,auto sem zamknul pravejma dveřma celý,levejma řidičovejma jen samotný levý,celý auto zustalo otevřený,dálka nefungovala,tak sem dočasně zamykal levejma,než mi to opravili,je do zajímavý ,ale je to tak Citovat
Cappry Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 No právě, že ty zamkneš je jedny dveře, to já né. Ještě jednou: 1. zamykám dálkou - zamknou se všechny dveře krom PP, pak se zas odemknou, poněvač PP zůstanou odemkle. Pokud na vnitřní kličce PP přepnu kolibku do polohy zamknuto...zamykám dálkou vše se zamkne, po otevření dálkou se krom PP dveří otevře vše. 2. Zamykání klíčem strana řidiče - to samé viz bod 1 3. Zamykání klíčem strana sploujezce - vše jak má být, všechny dveře se zamknou i odemknou. To mi hlava nebere:bojim Citovat
Xenostellar Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Je to jasný, takhle to funguje, já jsem to řešil před měsícem, ale s dveřma u řidiče. K tomu mi občas šuměl reprák, nebo to hlásilo otevřený dveře. Odvezl jsem to autoelektrikáři a ten si s tím hrál celej den a znovu by to prej dělat nechtěl Problémů tam bylo víc. Způsobilo to to, že tam v karoserii, kudy vedou ty dráty se nějak ucpal odtokový kanálek, takže tam zůstávala voda. Všechno tam v těch konektorech zrezlo a shnilo. Díky tomu se i nějak zničil motorek v zámku. Bylo potřeba koupit tu krabici s motorkem co je ve dveřích a vyměnit ty konektory. Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 me se stava, ze se mi po odemknuti dalkou auto zase hned zamkne, navic od spolujezdce pri rucnim zamykani zevnitr auta nezamkne cele auto centralem, chyba bude nejspis v koncovych spinacich v samotnem zamku, pristi tyden to budu rozdelavat a menit zamek + merit i kabely, dam kdyztak vedet pripadne i foto Citovat
Cappry Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Tak vyřešeno...vadný zámek. prosím lock Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.