Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

přemýšlím, že omladím svou výpočetní techniku a zaujala mne tato nabídka z letáku, co mi chodí na e-mail:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=86148&utm_campaign=cenik_2011-02-08&utm_medium=cenik&utm_source=ceniky

Je to podle vás slušný stroj? Chtěl bych na tom i něco zahrát, monitor mám 22\" s rozlišením 1680x1050, tak abych neměl problém ve hrách na tomto rozlišení. Nevím, jak na tom HD 5570 je.

Jinak proč má sestava 2 grafické karty, jednu integrovanou a druhou dedikovanou?

Líbí se mi to také proto, že je možnost to mít na splátky 25 x 665,-, páč pohromadě to nemám, přeplacení mi nevadí.

Odesláno

No myslim že se da postavit podstatně levněji, jinak recenze grafiky je tady - http://www.svethardware.cz/art_doc-1E11AAB7ED1EE57EC12576C60050A08A.html

Osobně myslim že je to takovej základ, starší levná karta která zvladne i nějaký ty hry

JInak sestava jako taková je dobrá, grafika se dá vyměnit

Dvě grafiky, no jsou k ničemu, ta integrovaná tam je jen na desce a běží jen v připadě že tam nemaš Grafiku v PCI Ex slotu. Pokud maš GK v PCI Ex slotu tak to jede přes ní

[upravil dne 9/2/11 19:19 Radek Hurvajz]

Odesláno

Věřím, že se dá postavit levněji, ale asi ne na splátky, páč už by to opravdu chtělo obměnu. :) Zkusím teda ještě vyčkat a poohlížet se dál, jinak díky za názor, úplně jsem tu sestavu nezavrhl.

Odesláno
Myslim že alza dělá na splátky i komponenty, prostě si naplniš košik a klikneš na prodej na splátky, ale netušim jak to tam funguje nebo jaký mají podmínky

Jde koupit cokoli Radku, nakupoval jsem tak komponenty na servery a 12* 1,5TB disky... Naprosto bez problémů, druhej den jsem měl všecko doma .... :super

Odesláno

KukBuk: Díky za tip. ;) U tý grafiky píšou požadavek na zdroj 500W, tys mi tam navolil 400W, bude to stačit? Jinak já bych se taky klidně spokojil s tou 5770, nevyznívá špatně.

Odesláno

Hlavně 5770 má dost malou spotřebu při tom výkonu, proto jsem si jí předtím kupoval .... :) Počítám že mi ještě tak dva roky bohatě vydrží, kdyžtak si jí přetaktuju, jsou tam stejně dost velký rezervy.... ;)

Odesláno

enikybeniky Ono sice píšou minimálně 500W ale stačí klidně i kvalitní 400W zdroj, jelikož většina lidí si koupí nejlevnější zdroj co de ale na kvalitu zdroje se už nikdo nepodívá. Osobně ho mám odzkoušnej s tou grafikou 8h hraní Mafie 2 na plné detaily v rozlišení 1920x1080 bez jediného záseku.

Viz.: http://www.diit.cz/clanek/levny-zdroj-za-750-kc-vs-radeon-hd-6950-bylo-nutne-volat-hasice/37740/

[upravil dne 9/2/11 21:49 KukBuk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...