Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mam tam sice:

Variabilní provedení vozidla:

*31(14) : 1 486 - 1 494

*44-45 (21-22) :7.5 J18 5 ET46: 235/45 R18 98Y

Zimní pneumatikymožno použít v uvedených rozměrech i s rychlostním koeficientem Q=160 km/h (maxim.rychlost vozidla omezena ).

Ale velký techničák sebou nevozím;)

Odesláno

Můžou a nemusí. Oni nezkoumají jak velký rozdíl v těch rozměrech je ale prostě jestli ten rozměr není předepsaný tak nemusí uznat plnění.

Odesláno
myslíš,že by dělali problém,kvůli 1 cm:roll(když mám schválený větší rozměr):myslim

policajti, alebo STK neriesi o kolko je rozdiel. oni riesia ci mas na aute to co mas v TP (to je schvalane a sväté). Jedine co mozes pouzit vacsie je vahovy a rychlostny index pneumatik.

V pripade poistnej udalosti sa modli aby to niekto nekontroloval co na 90% kontrolovat bude. V zahranici ti za to vezmu rovno technicak + kvalitna pokuta. Ak narazis na kvalitneho policajta u nas tak ti technicak rovno vezme.

[upravil dne 21/2/11 08:52 Marcel00]

Odesláno

nikdo ti u nás jen tak TP(malej) neveme,protože tam není nic napsaného(rozměr pneu)...jen když se prostě stane průser nemusí se to vyplatit,když půjdou do důsledků a budou srovnávat podle velkého údaje

[upravil dne 21.2.2011 18:43 John_Ice]

Odesláno

abych řekl pravdu,tak jsem o tom ,že tam mám o ten 1 cm větší gumu věděl.:autKdyž jsem to auto kupoval,tak jsem si všiml ,že to nesedí s VT,prože byli ty kola veliké:o tak jsem se do toho VT podíval, jestli je má zapsané.A měl ,ale nesedělo to:roll,říkal jsem si noco tak je dojezdím a až budu kupovat nové, tak to dám dopořádku:P jenomže jsem měl hlavu plnou jiné značky gumy a na to jsem zapoměl:nevim:D No teď už je nevyhodím;) snad příště:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...