Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a jak je to s hlukem:myslim ,protože je to celkem dost široký rozměr:nevim

No mám je v rozměru 235 65 16 Mercedes Sprinter je to dodávka tak tam to nejde moc slyšet jen jsem psal že dlouho vydrží za dobrý peníz.:super

Odesláno

za dobrý peníz jsou :super staré mám Michelin primasy,ale ty jsou skoro za dvakrát tolik :bojim tak zkouším hledat jinou alternativu. Píšou o nich ,že jsou \"velmi dobré v testech\" tak zháním informace;) a jestli na nich někdo jezdí ?

Odesláno

Zdravím Vás,

kolega tuto značku používal na své 206 a nyní používá na 207. Je spokojený co se týká s hlučností, kvalitou atd.mohu zjistit nějaké informace od kolegy a dám vědět.

Odesláno
Mám je jako zimní v rozměru 205/60R16 a jsem spokojený. Nejsou hlučné ani na suchém asfaltu při nízkých teplotách.

Když jsi spokojený se zimníma,šel by si do letních taky?

Odesláno

Byl jsem v pneuservisu se všemi 4 letními,z nich 2 mám vyvážené a připravené na sezonu:aut A druhe 2 jsem musel zavést na srovnání,byli to šišky jak s...ě. Říkali,že do dvou dnú to bude spravené a bude to stát po 500kilu každá.:( No a rozhodl jsem se ,že do těch Vredestejnek jdu a zítra je obědnám:super Ptal jsem se i u těch kol a tam mi taky řekli,že nejsou špatné,že ty novinky co teď vyrábějí jsou :super tak jdu do nich.

Odesláno

No a rozhodl jsem se ,že do těch Vredestejnek jdu a zítra je obědnám:super Ptal jsem se i u těch kol a tam mi taky řekli,že nejsou špatné,že ty novinky co teď vyrábějí jsou :super tak jdu do nich.[/rquote]

:super

Odesláno
Mám je jako zimní v rozměru 205/60R16 a jsem spokojený. Nejsou hlučné ani na suchém asfaltu při nízkých teplotách.

Když jsi spokojený se zimníma,šel by si do letních taky?

Ano šel.

Odesláno

Zdravím,

sorry, že píšu až nyní, ale byl sem mimo ČR. Kolega v práci je dle jeho slov má na dvě sezóny. Mají nízkou hlučnost, dobře prý odvádí vodu. Jiné by si prý nikdy nekoupil. Já je nemám, ale také o nich uvažuji, básní o nich jak jsou dobré.

Odesláno

tak mi konečně došli:245/40 R18 - 3223 kč s DPH 1ks Vredestein Ultrac Cento.Hned jsem je nechal nazout a vyvážit a mám je připravené na jaro:super Už aby tu bylo:bacha vypadají úžasně mají 4 široké odvodní pruhy a málo drážek tak by nemuseli tolik hučet:myslim

Odesláno
tak mi konečně došli:245/40 R18 - 3223 kč s DPH 1ks Vredestein Ultrac Cento.Hned jsem je nechal nazout a vyvážit a mám je připravené na jaro:super Už aby tu bylo:bacha vypadají úžasně mají 4 široké odvodní pruhy a málo drážek tak by nemuseli tolik hučet:myslim

a ty tam máš v TP tenhle rozměr,Já mám jenom 215/55 R17 94W a zimák že mohou být Q,ale stejnej rozměr...tudíž nemohu tolik vybírat z druhů pneu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...