godzila.01 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Škoda že je vyprodaná, za ty prachy je to luxusní nabídka.... Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 Inak v tom obchode maju aj ine modely a veci od Samsungu a tiez takmer za polovicne ceny ako vsade inde zaujimavee... Citovat
bajza206 SW Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Jak neni něco z USA tak se to pánům nelíbí :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 nemam absolutne nic proti znacke Samsung, prave naopak Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 ja viem, ved aj ja som tom jemu adresoval Citovat
Milan+ Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Jo ,tak ta je pěkná,taky doma takovou nějakou chtějí. Jináč už minule jsem koukal na ten barak co jsi koupi,tady to zminuješ také,ale nevím,kde by jsi v něm nabral 360 m plochy s těmi půdorysnými rozměry co má,ještě když máš půlmetrvé zdi,jak je na těch náčrtech. Neberu v potaz verandu,ta tu míru trošku natahuje. Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 tak je to zapisane na znaleckom posudku...ja som to nemeral neviem co vsetko sa tam zaratava ale ked si vezmem ze jedna miestnost ma 5 x 5 metrov (merane zvnutra) teda 25 m2 a na poschodi su 4 plus chodba takze to mame 120m2 iba na jednom poschodi....to iste su povnice a to iste je podkrovie, zrejme tam zaratali aj podkrovie ako take aj ked obyvane nie je vazne netusim, znalecky ma banka... ale keby strasne bolo treba tak to vyzistim Na tych nakresoch zatial este chyba podkrovie...som si teraz uvedomil [upravil dne 9.2.2011 23:49 Y2K] Citovat
bajza206 SW Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 To nebolo tebe, ale bajza206 SW to bylo v PELÍŠKÁCH Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 obcas mi prijde, ze tu visi zavist z nekterych prispevku - myslim celkove na fore my jsme vybirali lednici tak dlouho, az jsme koupili plazmu. Ted mame electrolux, ma neco pres dva metray a nenaplnime ji. O americkem typu jsme uvazovali dlouho, ale prisla nam nakonec tak velka, az nam prisla zbytecna. Ale je to parada na leto, mochito, drtic ledu apod. Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 obcas mi prijde, ze tu visi zavist z nekterych prispevku - myslim celkove na fore dufam, ze toto nebolo na mna to by som veelmi nerad Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 ne, na tebe ne myslim to globalne , na cele forum [upravil dne 10/2/2011 22:52 Scratch] Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 globalne som si toho tiez vsimol... a ja sa snazim vsade taketo nic neprezentovat, takze ak by si mal takyto pocit zo mna by som bol nerad...ale zas nemusim si to uvedomovat takze ak by to tak bolo je dobre mi to povedat Citovat
chechet Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 byt tebou, tak se zamyslim, jestli takovou oblubu opravdu potrebujes. nejen nad \"skvelymi\" funkcemi, ktere budes aktivne vyuzivat pouze kratkou cast roku, ale ze provoz \"skvelych\" funkci obnasi nejakou tu komplikaci a udrzbu navic. a at uz je to trida A+++++ nebo Z------, je to kolos a bude chtit sve. par navodu pro podobne lednicky jsem uz prelozil a vim jiste, ze tohle je zbytecnost. Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Taky jsme před časem takovou ledničku zvažovali. Nakonec jsme koupili podobně jako Scratchovi 2 m Liebherra a vyhovuje i při mé poněkud nadstandartní spotřebě pochutin. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.