Y2K Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Chcem sa spytat na nazor na tuto chladnicku: http://www.samsung.com/cz/consumer/home-appliances/refrigerator/side-by-side/RSJ1KERS1/XEH/index.idx?pagetype=prd_detail Momentalne je v akcii v jednom nemenovanom obchode a je za polovicnu cenu, co som pozeral na nete aj to ozaj vyzera ze je polovicna oproti ostatnym. Samozrejme akcia na tyzden. Cas suri a ja som sa este nijak blizsie nezaujimal zatial o taketo veci a nemam prehlad. Preto by som rad vedel vas nazor na tento konkretny tip a na nejake special vychytavky ako to byva v takychto pripadoch, na co si dat pozor a tak a teda ci kupit ci nekupit. Diky moc...zas a znova [upravil dne 8.2.2011 22:04 Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 urcite ju kup,mame taku v nr na dome akurat vyrobcu neviem ale je vyborna.neocenitelne su najme odkladaci priestor na chlast a lad,voda Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 podotknem ze cena na nete tak 1500 E a v akcii 899 E. Ale ratam ze asi bude vypredana! Len som chcel vediet ci nie je mala alebo velka, ci jej nechyba nejaka poprdeli nova funkcia ako super filtracia alebo ine vychytavky Mne sa zda celkom v pohode a dokonca aj ta nerez sa zrejme bude hodit do akejkolvek kuchyne. Planoval som to sice riesit az z kuchynou aby tam zapadla, ale kedze je takato prilezitost.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Za mna americka chladncika paradna vec, hlavne v lete, a ked sa popija, lad je neodcenitelny, a aj kopa priehradok ... Avsak myslim, ze pokial nemas rodinu, a budes ju uzivat sam, mozno s polovickou, tak absolutne zbytocna ... Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 to mam aj jedno auto v garazi zbytocne teda vlastne teraz v servise... takze to ze je zbytocna ma absolutne netankuje v dome mam 360 m2 obytnej plochy...tiez asi zbytocne @Lubk0: Ty mi ju asi pojdes zarezervovat kedze to je v Trnave [upravil dne 8.2.2011 22:52 Y2K] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Pokial budes potrebovat, tak v pohode Jo, len tu pol chladnicky ktore nevyuzijes zeru elektriku V tom pripade nezatepluj dom, naco, zbytocne, to ze zaplatis peniaze naviac ta nemusi tankovat :D Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 To zere vsetko a tato je energeticka trieda A... Aj auto zere vela a nie iba PHM...a tak Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Ved jasne, ale nemas neobmedzene zdroje financii, toz som to povedal len pre to, ze nemusis minat \"len tak\" vsade Proste segra ju ma, nie tento konretny model, a nevie ju zaplnit pri beznom fungovani ani 4 clennov rodinou, tak mi to prislo zbytocne Inak drtic ladu zase v lete obdivujem, tak ako tu priehradku na casto pouzivane veci ... Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 to hej, ja ju tiez asi len tak nezaplnim a penazi tiez na rozhadzovanie nemam...ale srat na to, do hrobu si ich nevezmem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 A kde v TT ju maju ak sa mozem spytat ? Nie nahodou v Technomarkete ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Poznam tam zopar ludi A v TN poznam dokonca veduceho Viem za na akciovy tovar zlavu dat nevedeli, ale skusim sa opytat ... Ked tak, aspom rezervacku vybavit viem, 2 predajcov tam poznam v TT (jeden spoluziak zo strednej, jeden z vysokej ) Inac sami o sebe maju ceny na Samsung dobre, maju s nimi napriamo zmluvu o distribucii atd ... [Edited on 9/2/11 00:07 Lubk0] Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 Parada, ja som vedel ze sa mi oplati registrovat na Pazot fore Citovat
silvar Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 hej myslim ze presne tuhle maji rodice od moji a je to bomba,bych nevahal:papa Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Paradna chladnicka, presne taku chcem ... na veltrhu som sa s takou bavil a ma vsetko co som kedy chcel (neviem ci ma tato televizor )... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.