Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spytat na nazor na tuto chladnicku:

http://www.samsung.com/cz/consumer/home-appliances/refrigerator/side-by-side/RSJ1KERS1/XEH/index.idx?pagetype=prd_detail

Momentalne je v akcii v jednom nemenovanom obchode a je za polovicnu cenu, co som pozeral na nete aj to ozaj vyzera ze je polovicna oproti ostatnym.

Samozrejme akcia na tyzden.

Cas suri a ja som sa este nijak blizsie nezaujimal zatial o taketo veci a nemam prehlad.

Preto by som rad vedel vas nazor na tento konkretny tip a na nejake special vychytavky ako to byva v takychto pripadoch, na co si dat pozor a tak a teda ci kupit ci nekupit.

Diky moc...zas a znova :papa

[upravil dne 8.2.2011 22:04 Y2K]

Odesláno

podotknem ze cena na nete tak 1500 E a v akcii 899 E.

Ale ratam ze asi bude vypredana!

Len som chcel vediet ci nie je mala alebo velka, ci jej nechyba nejaka poprdeli nova funkcia ako super filtracia alebo ine vychytavky :D

Mne sa zda celkom v pohode a dokonca aj ta nerez sa zrejme bude hodit do akejkolvek kuchyne.

Planoval som to sice riesit az z kuchynou aby tam zapadla, ale kedze je takato prilezitost....

Odesláno

Za mna americka chladncika paradna vec, hlavne v lete, a ked sa popija, lad je neodcenitelny, a aj kopa priehradok ... Avsak myslim, ze pokial nemas rodinu, a budes ju uzivat sam, mozno s polovickou, tak absolutne zbytocna ... :)

Odesláno

to mam aj jedno auto v garazi zbytocne :D

teda vlastne teraz v servise...

takze to ze je zbytocna ma absolutne netankuje :D

v dome mam 360 m2 obytnej plochy...tiez asi zbytocne :P

@Lubk0: Ty mi ju asi pojdes zarezervovat kedze to je v Trnave :D

[upravil dne 8.2.2011 22:52 Y2K]

Odesláno

Pokial budes potrebovat, tak v pohode :)

Jo, len tu pol chladnicky ktore nevyuzijes zeru elektriku :) V tom pripade nezatepluj dom, naco, zbytocne, to ze zaplatis peniaze naviac ta nemusi tankovat :D :D :D

Odesláno

Ved jasne, ale nemas neobmedzene zdroje financii, toz som to povedal len pre to, ze nemusis minat \"len tak\" vsade :) Proste segra ju ma, nie tento konretny model, a nevie ju zaplnit pri beznom fungovani ani 4 clennov rodinou, tak mi to prislo zbytocne :)

Inak drtic ladu zase v lete obdivujem, tak ako tu priehradku na casto pouzivane veci ...

Odesláno

A kde v TT ju maju ak sa mozem spytat ? Nie nahodou v Technomarkete ?

Odesláno

Poznam tam zopar ludi :D A v TN poznam dokonca veduceho :P

Viem za na akciovy tovar zlavu dat nevedeli, ale skusim sa opytat ... Ked tak, aspom rezervacku vybavit viem, 2 predajcov tam poznam v TT (jeden spoluziak zo strednej, jeden z vysokej :D )

Inac sami o sebe maju ceny na Samsung dobre, maju s nimi napriamo zmluvu o distribucii atd ...

[Edited on 9/2/11 00:07 Lubk0]

Odesláno

Paradna chladnicka, presne taku chcem :) ... na veltrhu som sa s takou bavil a ma vsetko co som kedy chcel (neviem ci ma tato televizor :D )...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...