Fon Bobek Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 No tak to skusim.Ale myslím si že jestli tam v těch místech to má být tak to bude až za kaslikem.Několikrát sem vytahoval ventilátor a žádnou krabičku sem tam neviděl:) Citovat
MilanF1 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ve škole zrovna jsem, ale do PHA jezdím vlakem. Ale není takový problém, abych nějak ku Praze dojel. Jinak zde je VIN: VF37ARHYE33147350 Je mi jasné, že to musím ještě napíchnout na proud. Myslím, že to je napřímo. Já ten uni centrál mám doma + 2 klíče. Kdyžtak bychom to mohli zapojit spolu, pokud by ti to nevadilo. Citovat
miroja Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 RJ centralu je bud za kastlikem spolujezdce nebo nekde za pravou zadni sedackou, sediva krabicka cca 2x5x15cm s hnedym konektorem Tiez hladam riadiacu jednotku centralu v mojom aute. Pod sedadlom vodica - nic, tam to maju asi starsie modely, za zadnym sedadlom, ani tam nic nemam. Na fore su nazory, ze by to malo byt pod hodinami (pred riadiacou pakou), ale pises, ze tam je riadiaca jednotka airbagov. Nemoze tam byt aj riadiaca jednotka centralu? Za kastlikom spolujazdca mam klimu+kurenie, takze tam to asi tiez nemam. Odfotil som konektory aj zospodu nad nohami spolujazdca,ale to by asi mali vodice na ABS. Tak kde by si mi poradil hladat riadiacu jednotku centralu? Foto cez vybraty kastlik spolujazdca. Citovat
Fon Bobek Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 ahoj,tak sem rozkopal celý středový tunel a našel jsem pouze řídicí jednotku airbagu, pod hodinama je ještě jedná krabička ale s centrálem to nemá nic společného. postupoval jsem vyřazovací metodou odpojit a zkouška zamknutí a odemknutí. pokaždé funkční centrál sem z toho celkem na prášky, už se v tom vrtám přez hodinu a nic. lidičky jestli to dělal někdo na kombíku prosim ozvěte se za jakékoliv info dpředem díky moc;) Citovat
Fon Bobek Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 chlapi našel jsemtu mršku:D jakmile to dodělám podělelím se se svými poznatky;) Citovat
spike-cz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zkus i nafotit montáž, taky o tom DO uvažuju, ale elektrice nehovím. Usnadnil bys mi práci a hlavně nervy :-) Dík Citovat
radim.1008 Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Taky by se hodil Ale já ho mám a při tom nemám, předchozí majitel klíče s centrálem někde potratil a tak jsem od něho koupil auto jen s jedním klíčem. Nejdřív mi to nevadilo, ale jak člověk začne jezdit i s jinými auty s dálkáčem tak si říká, co sehnat klíč s centrálem? A jak na to? Citovat
Fon Bobek Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Pokut někdo chce poradit kde jsem to našel pisněte mi email bocek.adam@seznam.cz Jinač ja jsem ji našel pod přední sedačkou u spolujezdce. Je to opravdu vychytané místo.Musel jsem demontovat celou sedačku abych se k ní dostal. [upravil dne 8/6/11 17:55 Fon Bobek] Citovat
miroja Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Ked som kupil auto, nefungovalo dialkove, central funguje. Mam radiove DO. Skusal som to parovat,ale neuspesne. Vyskusal som to podla navodov z manualu, aj podla navodov tu z fora, prosil som aj o radu, ale to zozostalo len pri slube. Podla vsetkeho vysielac nieco vysiela, ale bud je chyba v primaci, alebo su skutocne rozsynchronizovane. Uvazujem z buracky kupit vysielac (plosak z kluca) a centralu DO. Myslite, ze staci v aute vymenit centralu DO za inu a s prislusnym DO to bude fungovat? Predpokladam, ze to netreba cez diagnostiku parovat,alebo sa mylim? IMO chcem samozrejme nechat povodny. Dik za odpovede. Citovat
Fon Bobek Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Moc sem te nepochopil, ale myslim si pokut se ti pokazila řídící jednotka DO musel by jsi koupit nejspíš od stejného výrobce aby to bylo funkční.Imobilizer máš přímo v klíči takže ho musiš zachovat jinačto nenastartuješ. Citovat
miroja Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Uvazujem z buranej 306-ky kupit centralu DO, ktoru by som dal namiesto mojej a vnutro kluca, ktore by som vymenil za to, co je v mojom kluci, takze IMO v kluci a mechanicka planzeta kluca by zostala stara. Otazka znie, ci treba nieco este niekde synchronizovat (napriklad v ECU??), aby mi to spolu chodilo. Myslim, ze nie, ale chcel by som to potvrdit od niekoho co ma s tym konkretne skusenosti. Citovat
Fon Bobek Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tak to si myslim žeby to mohlo klapnout. Hele přímo skušenosti s tim nemám ale myslimsi že pokut vyměniš komplet tak by to mělo fungovat. Mně to infra zamykani vadilo tak jsem si objednal nové radiové a celé vymenil. Investice cca +- 600kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.