Medvěd Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Dnes, právě teď, tzn. kolem 19. hodiny jsem se nemohl připojit ani na stránky klubu, ani na fórum. Stalo se mi to podruhý, poprvé kolem 16. hodiny. Má někdo stejný problém (vždy to trvalo cca 15 minut). Citovat
Dave_k Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Taky jsem se nemohl připojit. Já myslel že mi to dělá připojení, ale asi ne. Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2005 Autor Odesláno 12. leden 2005 Napsán autorem Trundik já taky, dnes kolem 19.05 Uff, jsem si myslel, že to je nějakej problém u mě, ale asi to bude tam někde nahoře (u Ondry). Každopádně dvakrát za den a vždy tak na 15 - 20 minut, to mi přišlo podezřelý. Citovat
Guest Ondra Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 uf, tam někde nahoře? To jste mě teda rychle pohřbili máte smůlu, já se nedám, ale co udělám, že se na to podívám... Citovat
Guest Ondra Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 tak problem nalezen,... dnes mela casablanca 2x problem, potvrzuji. Neco s pripojenim do nixu, vyjadreni jeste neposlali.... atkze se za to omlouvame, bohuzel jsou veci mezi nebem a zemi, ktere neumime ovlivnit (nase serverhousingoveho partnera nebo muj odchod do vyssich sfer)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.