Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

chci se zeptat, když těd měním čelní sklo a nemám tam deštový senzor a vyměním ho za sklo se senzorem, da se to zapojit aby to fungovalo???

VIN: VF36D9HZC21333353

DÍKES

Odesláno

..no ja myslím, že sa to dá určite dorobiť ale budeš musieť vymeniť aj páčku riadenia stieračov + diagnostika (zapnutie funkcie). Otázne je, že či je tam aj káblová príprava natiahnutá.

Odesláno

Moj názor - výborná vec, rychlosť a interval stieračov sa pohybuje podla dažda. Menej prší - pomaly stiera, viac prší . rychle stiera prípadne rýchlejšie a častejšia frekvencia

Odesláno

Svetelný senzor je paráda, nemusíš sa starať o zapínanie svetiel. Teraz keď sa svieti aj cez deň (denné svietenie zo stretávacími svetlami) tak ten senzor zopína osvetlenie prístrojového panelu a ovládacími prvkami.

A na tú otázku vymeniť za sklo zo senzorom. Tak ten senzor sa nenachádza na tom novom skle, pri výmene skla sa zo starého (poškodeného ) skla demontuje ten senzor a potom sa montuje na nové už namontované sklo. U mňa už bolo čelné sklo menené.

Odesláno

Dá sa nastaviť citlivosť dažď. senzoru? Niekedy aj keď je celé sklo od kvapiek, tak mi to nezotrie a musím prepnúť na manuálne stieranie. Mal som to tak aj na P406.

Odesláno

..no ja to mám niekedy až moc citlivé, ale teraz po výmene skla to už je lepšie. Keď som kúpil už bolo raz menené sklo ale asi nie moc odborne lebo nesedeli celkom medzery a aj ten senzor bol asi zle nalepený. Senzor je dobrá vec ale niekedy by sa fakt hodila aj funkcia cyklovača navyše. :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...