ArmyDOG Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Ahoj mám takovej tupej dotaz. V autě mi začalo jaksi klapat v místě palubovky u spolujezdce. Prostě to tam klape nebo jak kdyby nějaký mechanický počítadlo nebo tak něco... Neví někdo co to je a co s tím? Citovat
bajza206 SW Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Máš digitální klimu? Jestli jo mohlo by to bejt čidlo na snímání vnitřní teploty je na něm taková vrtulka a t cvaka to znamená že je asi KO:D Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 No právě že nemám. Mám manuální. Ale děkuji za dotaz a nápad:) Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 Nee. Pouze klapání zevnitř. Jak bych vám to ještě mohl popsat? nebo přiblížit?? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Nebude to ventilátor, alebo nejaké relé. Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 Právě je divné, že ono to někdy klepe rychle a někdy zas jenom pomalu. Nemá to vliv na to jestli fouká klimatizace (topení). přepínání rele to s největší pravděpodobností nebude. jsem hroznej že Citovat
ArmyDOG Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 Mám novou skutečnost. Klape to jen když nepřidávám plyn. Tzv když vyšlápnu plyn když dojíždím k semaforu atd. Abych upřesnil zvuk klapání, tak je to jak když na nádraží se na tabuli příjezdů mění ty písmenka (klapání). Je to pěkná hádanka že... Zná někdo odpověď? Citovat
AnotherOne Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Takto sa prejavuje ventil na nádobke s aktívnym uhlím. Máš asi benzínový motor nie? Len je čudné že to nepočuješ zvonku niekde v podblatníku PP kolesa. Citovat
bezdo Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 neplaš sa, ja som tiež nevedel o čo ide,počul som to ked nehralo radio raz za čas. je to filter, ako to opisoval kolega, zachytávajú sa tam plyny z nádrže atd a raz za čas sa to vypúšťa von do ovzdušia a vtedy to tuká . . . . . . Citovat
ArmyDOG Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 Ale z venku to nejde slyšet. TZV. v palubovce je tedy přístroj který dělá ten zvuk, aby to začlo odfukovat v pod blatníku?? Nemám teda něco vyměnit nebo opravit? Citovat
BUBO157 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Mne robí niečo podobné napr. mám zaradenú 3 a ked brzdím motorom tak sa ozýva taký zvuk ked pridám tak je ticho a robí to len ked je zima, ked je teplo alebo ak sa auto zohreje tak to už nerobí neviem či to je stejný problém... Citovat
Rejs Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Máš digitální klimu? Jestli jo mohlo by to bejt čidlo na snímání vnitřní teploty je na něm taková vrtulka a t cvaka to znamená že je asi KO:D Prosimte vim ze to sem nepatri ale kde je presnejs ta vrtulka ja jen ze mi tam porad u ridice vysi nejaka vrtulka s čidlem jen na kabelech a nemuzu prijit na to kam patri Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.