Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám takovej tupej dotaz. V autě mi začalo jaksi klapat v místě palubovky u spolujezdce. Prostě to tam klape nebo jak kdyby nějaký mechanický počítadlo nebo tak něco...

Neví někdo co to je a co s tím?

Odesláno

Právě je divné, že ono to někdy klepe rychle a někdy zas jenom pomalu. Nemá to vliv na to jestli fouká klimatizace (topení). přepínání rele to s největší pravděpodobností nebude. jsem hroznej že :)

Odesláno

Mám novou skutečnost. Klape to jen když nepřidávám plyn. Tzv když vyšlápnu plyn když dojíždím k semaforu atd.

Abych upřesnil zvuk klapání, tak je to jak když na nádraží se na tabuli příjezdů mění ty písmenka (klapání).

Je to pěkná hádanka že... Zná někdo odpověď? :papa

Odesláno

neplaš sa, ja som tiež nevedel o čo ide,počul som to ked nehralo radio raz za čas. je to filter, ako to opisoval kolega, zachytávajú sa tam plyny z nádrže atd a raz za čas sa to vypúšťa von do ovzdušia a vtedy to tuká:roker . . . . . .

Odesláno

Ale z venku to nejde slyšet. TZV. v palubovce je tedy přístroj který dělá ten zvuk, aby to začlo odfukovat v pod blatníku?? Nemám teda něco vyměnit nebo opravit?

Odesláno

Mne robí niečo podobné napr. mám zaradenú 3 a ked brzdím motorom tak sa ozýva taký zvuk ked pridám tak je ticho a robí to len ked je zima, ked je teplo alebo ak sa auto zohreje tak to už nerobí neviem či to je stejný problém...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Máš digitální klimu? Jestli jo mohlo by to bejt čidlo na snímání vnitřní teploty je na něm taková vrtulka a t cvaka to znamená že je asi KO:D

Prosimte vim ze to sem nepatri ale kde je presnejs ta vrtulka ja jen ze mi tam porad u ridice vysi nejaka vrtulka s čidlem jen na kabelech a nemuzu prijit na to kam patri

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...