Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ET je zasunutie do blatnika, cize sirka disku na to cislo nema vplyv....cim vacsie cislo tam je, tym je koleso hlbsie...minusove hodnoty ET znacia zase kolko disk vystupuje z blatnika

Ale má na to vplyv, keď je koleso širšie mohlo by do niečoho šúchať preto sa zmenou ET toto koriguje.

Odesláno

dodo407sw keď budeš disky kupovať najprv ich vyskúšaj na aute a až potom ak budú dobré a nebudú ti nikde zadierať na ne môžeš dať pneumatiky (obuté disky ti už v obchode nevymenia ak by nezapasovali) Keď dáš menšie ET kolesá sa ti vsunú trochu do vonka a bude to aj vyzerať lepšie. Mne na 17\" nepasoval origo rozmer kvôli hrúbke lúčov na diskoch ktoré som chcel pôvodne a brzdičom, nakoniec som kúpil Kosei Shugo ET38 (origo ET44). Sú vysunuté o 6mm do vonka. Pre inšpiráciu si pozri link v mojom popise.:papa

Odesláno

Kupoval jsem disky v PL.16X6,1/2 JH2- dle tabulek měly pasovat na Peugeot 407 a Volvo 44. Doma jsem zjistil, že přední kola dřou o brzdovou soustavu(zadní-ok),tak jsem to vyřešil podložkami o průměru 5mm, pak vše ok.

Odesláno

z toho mi vypliva ze tie brzdice ak cuchaju, tak o okraj disku... takze ak kupim k diskom ktore mi budu cuchat do brzdicov tak mi staci kupil vymedzovacie podlozky a problem je zazehnany???? :myslim

Odesláno

Práve preto ti odporúčali kolegovia kolesá s menším ET a potom nebudeš potrebovať vymedzovacie podložky. Čo sa tíka tých vymedzovacích podložiek ak dáš nehomologizované (neschválené) budeš mať problém zo zelenými a na STK. Homologizované sú moc drahé a tak si radšej priplatiť na lepšie kolesá.

Odesláno

no to viem ze vyskusat by trebalo... ale chcem kupit disky z netu.... u nas v Presove nieje poriadny obchod kde by bol taky fajn vyber... preto si chcem byt 100 isty ze budu ok... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...