Eclipce Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Mam XU10J4R a posledni dobou spatne startuje. Mnohdy je problem vubec nastartovat. Zatim nakonec vzdycky chytne, ale treba i na popate. Ozve se kovovy zvuk a mam pocit, ze starter proste neprotoci poradne. Muze to byt starter v haji? Taky se mi ozyva to zname \"drnceni\" kolem dvou az dvou a pul tisice otacek, napadl me vadny katalyzator, jestli i toto nemuze byt pricinou spatnych startu. Dela to jak v zime tak v lete. Citovat
Slayer Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 ad drnčení... taky sem řešil - uvolněné potrubí výfuku hned za svody a prasklý silentblok zavěšení převodovky. Tedy alespoň u mně Citovat
Eclipce Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 S tim drncenim je to zradne, muze to byt vsechno od kazde casti vyfuku, pres svody, uvolnene plechy az po silentbloky motoru a prevodovky. Pustim se do toho na jare, ale to startovani je vazny problem. Uz se mi i stalo, ze sem vymlatil baterku. Takze kazdou myslenku ci napad uvitam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.