Přejít na obsah

Eclipce

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Havirov
  • Stát
    Česká republika

Eclipce's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Prosím o pomoc a zkušenosti ostatních. Motor přestal táhnout a nejde vytočit k omezovači. Zastaví se na 4000 otáčkách (plus/mínus). Zatím vyměněn palivový filt a prostříknutá klapka. Při prostřikovaní klapky několikrát zdechlo. Napadá mě možná čidlo otáček (krokový motorek nedávno čištěný a snad OK) Nějaké nápady?
  2. Eclipce

    Nové obšití řadící páky

    Shanim na 406 coupe, original kozenou
  3. Eclipce

    Nové obšití řadící páky

    Na kolik vyjde ta nova v Peugeotu?
  4. Eclipce

    2.0 16v spatne startuje

    Byl to starter Prosim o uzavreni
  5. Eclipce

    2.0 16v spatne startuje

    S tim drncenim je to zradne, muze to byt vsechno od kazde casti vyfuku, pres svody, uvolnene plechy az po silentbloky motoru a prevodovky. Pustim se do toho na jare, ale to startovani je vazny problem. Uz se mi i stalo, ze sem vymlatil baterku. Takze kazdou myslenku ci napad uvitam
  6. Mam XU10J4R a posledni dobou spatne startuje. Mnohdy je problem vubec nastartovat. Zatim nakonec vzdycky chytne, ale treba i na popate. Ozve se kovovy zvuk a mam pocit, ze starter proste neprotoci poradne. Muze to byt starter v haji? Taky se mi ozyva to zname \"drnceni\" kolem dvou az dvou a pul tisice otacek, napadl me vadny katalyzator, jestli i toto nemuze byt pricinou spatnych startu. Dela to jak v zime tak v lete.
  7. Eclipce

    Klic-central 406 coupe

    Klic mi normalne spadl na zem a toto je vysledek. Ted jeste musim sehnat nekoho kdo se v tom vyzna a napaji to.
  8. Ahoj, uvolnila se mi z tisteneho spoje soucast (viz. foto) a samozrejme nejede central. Vite nekdo jestli se da nahradit, nebo mam najit nekoho kdo to napaji zpet? Me se to bohuzel nedari a mam strach abych to neposkodil jeste vic.
  9. Resim podobny problem. U me nastal az po vymene tahel razeni po generalce prevodovky. Jednicka jde obcas pres zuby. Podle VIN mam prevodovku BE3 S. Je problem ji sehnat v pripade, ze by opravdu byla v haji?
  10. Eclipce

    406 coupe tahla razeni

    Cili to asi nebude jimi, za predpokladu ze jsou tam ta spravna. Kdyz jsem byl pod autem tak to jako by vypruzilo a az potom to skocilo tam kam melo. Obcas je nutne radit jednicku pres trojku, jinak tam proste neskoci. Paka tam ne a ne zalezt. Kdyby ten, dnes uz byvaly, mechanik nebyl tak nespolehlive individuum, tak mu to omlatim o hlavu, ale ty nervy za to nestoji. [upravil dne 2/3/10 Eclipce]
  11. Ahoj, pred nejakou dobou sem mel prevodovku na repasi/generalce. Pote byla vymena tahla (po znacnych obstrukcich ze strany mechanika). Ted mivam obcas problem zaradit jednicku a nekdy i dvojku, kdy to jde jak kdyby pres zuby na koleckach (sileny kraval a jeste jsem za debila co neumi radit). Otazka tedy je, zda se nedaji tahla nejak dostelovat, snad zavitem na nich nebo nejak (tady skutecne varim z vody). Nejaky napad? diky
  12. Eclipce

    Pneu na original rafky 406 coupe

    Nezna nekdo sirku tech rafku? Mel by to by jeden z techto rozmeru: 5½,6,6½,7,7½
  13. Eclipce

    Pneu na original rafky 406 coupe

    Mel sem na mysli jestli original rafek na coupe nebude mit problem se 195 pneumatikama. [upravil dne 17/12/09 Eclipce]
  14. Ahoj, nevite nahodou nekdo rozmery original rafku na 406 coupe 2.0? Snazim se zjistit, jestli mi tam v pohode vlezou 195/60/15, nebo musim do 205/60/15.
×
×
  • Vytvořit...