Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chalani kde najdem navod ako vymenit vnutorne ziarovky v predu asi 3 ks a v zadu asi 1 ks ? ake ziarovky tam idu a navod na vymenu.... dakuje,,

Ak to tu niekde je sorry***

Guest Brendik
Odesláno

Čau je to jednoduché dáš len dolu tie priesvitné kryty stačí ich vypáčiť z pravej alebo ľavej strany a žiarovky su tam tie malé celo sklenené myslím 12V5W.

Odesláno

No nemaj strach ani z lediek . . .

V zadu mám modru led (aby som mohol večer svietit na Kindoša a neoslňovalo ma to) v predu mám v strede modu led, po bokoch som nechal povodné žiarovky lebo ta led nesvieti (ako svetlo) skor ako orientačné . . .

Odesláno

nenajde sa nejake foto,ako to vyzera?

a MMILANKO, si tam dal tie 24V? ja ze je v aute 12V,v svetlach urcite,ci nie? A je tam treba nejaky odpor alebo je uz v tom?rozmyslam dat nejake take LED-ky do kufra,bud taketo ziarovky alebo cely pasik

Odesláno

jasne že 12V len som dal blbý link....ale su tam aj tie správne.

foto skúsim . dal som aj jednu do kufra na bok a svieti silnejšie ako obyčajná no a pichol som ich aj do osvetlenia EČV/ŠPZ len tam som dal menšie s jednou led-smd.

Odesláno

ja som chcel do osvetlenia SPZ dat napr.modru,ale kolega v praci dostal za to pokutu,vraj tam nieje origo svetlo a biele...tak neviem,ale asi co policajt,to iny nazor (ak sa zle vyspi) :D

to je ako pri pneumatikach,min.tyzden som bol so sluzobnym Sprinterom na Morave,stopli ma policajti,ze mam zjete zadne gumy,ze to bude pokutka,tak som sa zasmial,nech si meria ako chce a pise pokutovych listkov aj plnu penazenku. lebo prave den predtym som bol prezuvat nove a este na nich boli aj tie male stupliky(alebo ako to nazvat) a dokonca na 1. aj pasik okolo gumy :P ale stali si za svojim,tak asi pride predvolanie,lebo si nieco pisali z technicaku a po asi 30 min.ma pustili:mrk

Odesláno

MOdre som mal na ŠPZ a organi v pohodke . . . Len som ich zmenil na biele lebo som modre chcel dat do nutra . . .

No ale asi záleží aj od orgána . . . Na čo pozerá . . .

Odesláno

No dal som tam biele led parkovacky a celkom pekne to svieti len slabo.. a druha otazka pod volantom mam neon ale ako ho mam napojit a kam abz svietilo spolu so stredným svetlom alebo aspon pri otvorených dverach ?

Odesláno

presne tak . . .

Od stropného svetla . . . A má to aj výhodu že ho môžeš zapnúť a vypnúť kedy chceš . . .

Káble ťahaj cez šoférovu stranu a u poistiek to možeš potom napojiť . . .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...