pug306 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 tak ci to uz je III alebo IV golf to je jedno premna je to nastejno......a podobne veci ako Bravo A3 Xara tiez neobstoja..... no ja akurat ze neni tak dobry pristup k motoru u niekdorich typov ako by sa natrilo a sedacky by mohli byt trosku pohodlnejsie to je pravda ale z miestom nemam problem a to som neni maly (185cm 92kg)...nikde mi nic nezavdza vsetko tak akurat ..... Citovat
Radek 306 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 jo 306 neni vůbec špatný auto, určitě ho mam rači než GIII...no výhody nevýhody TD vs HDi se tu už probíraly hodněkrát...HDi mam rači, protože je tišší a nevadí mu větší zátěž, viz třeba těsnění pod hlavou u TD apod...nemá cenu teďka zase porovnávat, dneska je to o tom, v jakým stavu se celý auto podaří sehnat Citovat
ferrari Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 dneska je to o tom, v jakým stavu se celý auto podaří sehnat Jj Inak, ja mám 195 cm a dlhšie končatiny, takže mám problém, no...paradoxne v Corse nemám, ani v 125ke...sranda je, že v 306ke mi zavadzia volant, aj keď ho mám najvyššie...ale to je tým, že 306ka je nízka, sedí sa nízko a potom kolená trčia dohora... Citovat
pug306 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 nj to o tom stave som tu tiez pisal ...hlavne aby bolo bez hrdze pre mna inak ze 195cm a vravis ze je tam malo miesta tak sa potom necuduj.....nemas spavat na vesiaku Citovat
ferrari Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 No len najväčšia sranda je to, že v o triedu menšej Corse tento problém nemám, a to nemá ani nastaviteľný volant V 125ke som takéto problémy mal (ale iba v mojej, s nepresedenými sedačkami), som to vyriešil menším volantom... Citovat
eduard76 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 tak ci to uz je III alebo IV golf to je jedno premna je to nastejno..... Neviem či si mal niekedy golf. Ja som mal VI golf aj benzínový aj TDI a keď to porovnám s 307SW čo mám vo firme tak golf je spracovaním na oveľa vyššej úrovni ako Peugeot. Ja by som 307 nechcel ani zadarmo. Pri 200000km sa už pomaly rozpadá. Všetky príchytky , plasty a všetko rezonuje. Keď zatváram dvere buchnú ako na plechovej garáži a prístup na výmenu filtrov na HDI je brutal otras. Aby človek rozobral pól motora keď chce vymeniť vzducháč to frantici nedomysleli. teraz som kúpil 306 pre ženu. P306 je jedno z najkrajších aut. A mojej žene to na učenie stačí. Ja mám na cesty a dovolenky A6 avant 2,7tdi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.